Magazin
55 ogledov

Test za prevaro

perilo, varanje Žurnal24 main
V ZDA je vse bolj priljubljen test za prevaro, ki lahko s pomočjo analize spodnjih hlačk razkrije ljubimca ali ljubimko.

V ameriškem laboratoriju Chromosomal Laboratories iz Phoenixa ponujajo rešitev vsem, ki sumijo v partnerjevo zvestobo. Kot pravijo raziskovalci, razkritje ponujajo partnerjeve uporabljene spodnje hlačke, ki jih pošljete po pošti in s katerimi lahko s pomočjo DNK-analize partnerjevo zvestobo postavijo pod vprašaj. Odgovor o tem, ali vas partner vara ali ne, je tako oddaljen le sto dolarjev. Vsem, ki želijo še več in so pripravljeni doplačati še 500 dolarjev, pa lahko preko DNK-analize raziskovalci razkrijejo tudi ljubimčevo identiteto.

Test kot dokaz
Zanimanje Američanov za test je vse večje, v laboratoriju pa se že hvalijo, da opravijo pet testov tedensko. Rezultati naj bi bili popolnoma zanesljivi, kot dokaz pa jih priznajo tudi na sodišču.

Več varajo moški
Ameriška raziskava je pokazala, da moški varajo več kot ženske. Teh je kar 60 odstotkov, medtem ko je nezvestih žensk okoli 40 odstotkov. Raziskava je pokazala tudi, da je nezvestoba glavni razlog za 17 odstotkov ločitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.