Magazin
100 ogledov

Tibor Baiee bo v Big Brotherju igral pomembno vlogo

Tibor Baiee Kanal A
Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da bo imel Tibor Baiee pri novi sezoni šova Big Brother, ki se začne v petek, pomembno vlogo.

Nekdanji tekmovalec šova Big Brother Tibor Baiee naj bi bil namreč eden od štirih komentatorjev v oddaji Big Brother Klub, ki jo bo vodila Manja Plešnar. Tibor govorice ni želel komentirati, je pa povedal, da se nove sezone že zelo veseli. "Najprej sem bil gledalec, nato tekmovalec, zato bo šov sedaj še bolj zanimivo spremljati, saj vem, kako se počutijo ljudje v hiši Big Brother,“ je za Žurnal24 povedal in dodal, da si v šovu želi videti osebe, ki bodo delale šov. "Kot tekmovalec sem si želel nekonfliktnih tekmovalcev, kot gledalec pa bi najraje videl konfliktne, da se bo dogajalo, da bomo videli čustva, jok, prepiri, spletke … To je najbolj gledano. To je šov narejen za gledalce.“

Na vprašanje, ali bi, če bi bil komentator, v oddaji brez dlake na jeziku povedal, kaj si misli o tekmovalcih, pa je Tibor odgovoril: "Ne bi mogel trditi, da bi bil brez dlake na jeziku. Moja filozofija je taka, da ni nujno, da je tisti, ki je brez dlake na jeziku, tudi iskren. Moraš imeti nek  filter in pomisliti, preden komu izrečeš kritiko ali kaj vulgarnega. Sem razumski človek, ki nima težav s tem, da izrazi svoje mnenje, a na artikuliran način,“ pravi Tibor, ki mu gredo najbolj na živce nesramni in vulgarni ljudje.

Tibor se bivanja v hiši Big Brother sicer rad spominja. "Navdaja me nostalgija. O novi sezoni se že govori in tako se začneš spominjati na svoje bivanje v šovu. Tudi z bivšimi sotekmovalci se zdaj več slišimo in podoživljamo skupne trenutke. Zanimivo je, da smo zamere drug do drugega gojili še kakšen mesec po koncu šova, sedaj pa smo spet "normalni“ in se dobro razumemo.“

Komentarjev 2
  • horda 15:11 24.februar 2016.

    Največji hinavec lanskega šova. Sicer pa se vidi, ego je pač treba skozi hranit. Pa denar človek tudi rabi, ni enostavno še druge vzdrževat.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:25 23.februar 2016.

    Sicer se ne spomnim kaj je Tibor v prejšnji sezoni Big Brotherja tazga naredu da mi ni bilo všeč ampak ga pa še vseen pač ne maram ker je taktizer pa zna kdaj hlinit prijaznost. Rajš bi dal Tomaža za ...prikaži več komentatorja. On je bil vsaj res iskren.