Magazin
226 ogledov

Tina zapustila Tabujevce

Tabu Rado Jaušovec in Andrej Mavrič, SQUARE Production
"Po osmih nepozabnih in zelo uspešnih letih se razhajajo naše poti s pevko Tino Marinšek. O vzrokih je vedno težko govoriti, zato ne bomo," so zapisali na Facebooku.

Dragi prijatelji Tabujev!
Sporočamo vam, da s pomladjo prihajajo tudi v skupino Tabu spremembe. Po osmih nepozabnih in zelo uspešnih letih se razhajajo naše poti s pevko Tino Marinšek. O vzrokih je vedno težko govoriti, zato ne bomo. Razšli smo se sporazumno z lepimi željami drug drugemu za naprej. Skupina Tabu seveda nadaljuje svojo pot in že v prihodnjih dneh bo na radijske valove zaplavalo nekaj čisto svežega, song zaradi katerega smo že 14 dni nasmejani do ušes. Všeč ti bo! 

Tako so Tabujevci na Facebooku sporočili, da njihova pevka, ki je pred osmimi leti v bandu zamenjala Nino Vodopivec - ta je skupino zapustila zaradi težav z glasilkami - odhaja.

"Mogoče je usoda, ali pa smo preprosto izčrpali energijo, ki smo jo imeli skupaj. Mogoče smo se naveličali drug drugega in usklajevanja različnih pogledov na skupno delovanje. Razlogov je lahko kar nekaj. Več kot jasno nam je postalo, da smo nekje izgubili skupno iskrico in voljo do dialoga ter se nazadnje sprijaznili z očitnim," je za MMC dejala Marinškova, ki bo še naprej delovala na glasbenem prizorišču.

"Na to se nisem pripravila, tako kot se nisem pred devetimi leti na vstop v skupino. Seveda bom nadaljevala, mislim, da ni več poti nazaj," je še dodala. Kot je dejala, ji je Tabu pomagal prepoznati njeno "poslanstvo". "Zdaj lahko samo obljubim, da bom pridno delala, ustvarjala in raziskovala svoje sposobnosti še naprej, ter poskrbela, da se bomo še kaj slišali," je še dejala pevka.

Komentarjev 2
  • Mateja Vogelnik 14:37 24.marec 2015.

    Se strinjam s teboj OF, razen v delu o uspešni zamenjavi ;) ; ne; niti do gležnjev ne seže Nini, še dans ne, ampak to je moje 'laično' mnenje ... zato sem še tolko bolj ''vesela'' novice in upam, da ...prikaži veča TABU (p)ostanejo ... kot so že štartal... leta nazaj

  • OF 08:59 23.marec 2015.

    Tina je kar uspešno zamenjala Nino, ampak komentarji v oddaji Misija evrovizija pa so bili pod nivojem , ker se je obnašala kot da je Madona, Diana Ross, J.Joplin, bila pa je na nivoju Blagnetke, Dremeljce, Landerovičke in Vrbotnovke ter njim podobnih.