Magazin
75 ogledov

Tine nad Ganno: "Prasica debela, mojo mamo pusti pri miru!"

Tine, Ganna, Kmetija nov začetek
1/2
Planet TV
Na posestvu je bilo preteklo noč očitno zelo pestro, saj je prišlo do hudega prepira med Tinetom in Ganno. Skoraj so zapele tudi pesti.

Ob večerji sta se Tine in Ganna sprla zaradi malenkosti. Zara je pozabila, da je zmešala kravje in kozje mleko, a Ganna je bila užaljena, češ da njo obtožujejo, da je kriva za to, da je mleko kislo. Rekla je, da naj gresta Tine in Zara naslednji dan molzti.

Majhen prepir se je hitro stopnjeval in kaj kmalu sta se Tine in Ganna začela dreti en na drugega in se žaliti. Ganna ga je prosila, da naj se pomiri in da naj pomisli, kdo ga gleda, ta pa ji je odvrnil: "Boli me k****, kdo me gleda. Še vseeno si debela baba." Iz tega se je razvilo, da je Ganna odvrnila, da je Tineta rodila "debela baba" in to je bila kaplja čez rob. 26-letnik se je drl na Ganno, da je "prasica stara", da ni ničesar vredna in podobno.

Kasneje se je vse skupaj nadaljevalo. Prišlo je do tega, da je Tine želel Ganno vreči iz spodnjih delov hiše in ob tem sta se celo ruvala pri vratih. Nekateri so se ustrašili, da bo prišlo do fizičnega obračuna.

Ganna se nikakor ni mogla pomiriti in kasneje je v izjavi povedala: "Od sramote zbolim, če bi se moj sin tako pogovarjal s starejšimi in ženskami." Pa Tine? Tine je v izjavi povedal: "Na napačnega se je spravila, samo to naj ve," in dodal, da je pripravljen iti še korak dlje, če bi se situacija ponovila: "Za nekatere stvari sem pripravljen tudi ubijati."

Komentarjev 7
  • lotty 12:38 19.oktober 2016.

    Gospa naj se vede primerno nazivu in letom.Če se ne spoštuješ sam te tudi drugi ne.Trditev ki drži kot pribita.Fantiček pa pod kritiko,res!

  • dd 10:55 19.oktober 2016.

    Malemu fantiču je slava in ego stopilo močno v glavo. Da ponori za take malenkosti, kako mu bo šele ob resnih problemih.

  • bine.prelesnik 10:39 19.oktober 2016.

    Pa temu mulcu se je čist sfuzlal. Samo, da vidiš njegov pogled, izbuljene oči in zaripel obraz, pa ti postane popolnoma jasno, da je fant sposoben še kaj hujšega storiti. Uboga mama.......