Magazin
326 ogledov

To morate vedeti pred nakupom ure

RocneUre.si
1/11
RocneUre.si
To morate vedeti pred nakupom ure. Ročne ure so vse bolj priljubljene med ljudmi. Ne le, da so nepogrešljiv pripomoček, kadar želimo čim hitreje preveriti, koliko je ura, temveč zaradi najrazličnejših načinov izvedbe dodajajo tudi piko na i našemu zunanjemu izgledu. Na trgu je mogoče najti primerno ročno uro, ki zaokroži prav vsak modni stil.

Pred nakupom je vsekakor pomembno, da čim bolje poznamo svoje želje, ter se zavedamo prednosti in slabosti, ki nam jih izbrani model ponuja. 

Uporabnost in dizajn

Pri nakupu ročne ure se večina izmed nas najprej osredotoči na uporabnost le te. Preglednost številčnice in kazalcev je prva stvar, ki nam pade v oči pri izbranem modelu. Prav tako privablja poglede dizajn, zato je izbira primernega premera in debeline pasu na uri nekaj, čemur moramo posvetiti nekaj več časa. Teža ure bo odigrala več vloge pri tistih, ki opravljajo ročna dela ali imajo manjša zapestja. Zapiranje paščka naj bi bilo udobno in hitro ter dizajn takšen, da na mestu pričvrstitve paščka ne moti normalnih dnevnih opravil.

Modne zapovedi

Za modne navdušence je pri ročni uri najbolj pomembno to, da se sklada s celotno zunanjo podobo. Prav zaradi tega je prilagajanje barve paščkov pri uri zelo dobrodošlo. Videza ročne ure pa žal ne moremo zmeraj prilagoditi vsem svojim potrebam, zato pride v poštev posedovanje več različnih modelov ur. Prav lahko se nam zgodi, da si med visokimi cenami omenjenih ur premislimo in raje izberemo le eno. Vendar se ni potrebno odpovedati željam, saj obstaja veliko cenovno dostopnih modelov, ki ponujajo prav toliko, kot dražje različice ročnih ur. 

Cenovno dostopno in trendi

Pri brskanju po spletu smo naleteli na Slovensko spletno prodajalno RocneUre.si, kjer najdemo pestro ponudbo in modne ročne ure. Prednost le teh je zagotovo cenovna dostopnost in atraktivni videz. V ponudbi je mogoče najti tako modele, ki se skladajo z modernimi stili, kot tudi modele, ki lepo zaokrožijo retro stil. Med ponudbo najdemo tudi trendi zapestnice, ki jih lahko dodamo na zapestje skupaj z uro, ali jih nosimo posamično. 

V korak s časom  

Leto se počasi bliža koncu in kmalu prihajajo prazničnih dnevi. V mestnih središčih je že zaznati priprave na veseli december, ko bo naša pozornost usmerjena k našim najdražjim. Ročna ura je uporabno darilo prav za vsakogar, saj je med nenehnimi obveznostmi potrebno večkrat preveriti, koliko je ura. Zamujanje pa nikakor ne pride v poštev, zato priporočamo ogled kategorij Moške ure in Ženske ure na strani RocneUre.si, kjer vas čakajo prave ideje za darila

In nikar ne pozabite, najboljše darilo, ki ga lahko podarite vašim najbližjim, je čas.