Magazin
879 ogledov

To nam je o ljubimcu in golih fotografijah povedala Saša

saša Voyo
Saša Dobraš, ki je iz šova Big Brother izstopila v soboto, ni bila pripravljena na medijsko pozornost, ki se je okoli nje spletla v resničnem življenju.

Naj spomnimo, da je Saša največ prahu dvignila s svojo izjavo o prepovedanem ljubimcu, s katerim imata enako tetovažo. Moškega z enako tetovažo na enakem mestu kot jo ima sama smo mediji kasneje tudi odkrili, to pa nam je o njem povedala Saša: "Iskreno povedano nisem pričakovala, da bo glede tega nastal tak pomp. Njega nisem poimensko poimenovala, več o tem pa ne bi komentirala."

Lepa Korošica je še dodala, da jo omenjeni ljubimec po odhodu iz šova ni poklical, na vprašanje, če misli, da so bile njene gole fotografije, ki so začele krožiti po spletu, maščevanje na razkritje zgodbe o ljubimcu, pa nam je odgovorila: "Ne vem, kaj naj rečem, če je imel kaj od tega, potem ok, kaj več pa tudi ne bi razlagala, ker mi o teh zadevah ni prijetno govoriti," pravi Saša in dodaja, da je to šola za naprej in da pred šovom ni premišljevala o tem, da lahko na dan pridejo tudi take podrobnosti, ki zagotovo niso prijetne.

Več o tem, kako je Saša doživljala svoje kratko bivanje v hiši Big Brother, pa si preberite jutri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.