Magazin
101 ogledov

To o Frančevi napovedi, da bo v šovu seksal, pravi žena

Franc Lešnik Planet TV
Tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek, Franc Lešnik, šokiral z izjavo, da bo v šovu seksal.

67-letni Franc je odkrito priznal, da rad pogleda za seksi dekleti in da kljub zrelim letom še vedno čuti močno potrebo po vročih posteljnih aktivnostih. Izjavil je celo, da bi se znalo zgoditi, da se v šovu zaljubi, a svoje žene, ki jo je po poročanju Planet TV menda že prevaral, ne namerava zapustiti. “To je življenje. In tu smo zato, da osvojimo 50 tisoč evrov. Igra je igra. Če bo kakšna dobra mačka, zakaj pa ne. Saj žena ne bo videla, bom jaz vse zrihtal pod odejo,”  je televiziji povedal pred vstopom v šov.

Pri njegovi ženi smo se pozanimali, kako gleda na njegove besede. Povedala je, da tega ne bo komentirala, saj je v šovu Franc in ne ona. Verjetno si je oddahnila, da ima njen žrebec trenutno zdravstvene težave. Tekmovalec ima namreč nalomljena rebra. Nezgoda se je zgodila, ko je krava med zapuščanjem hleva ob Franca potisnila Vida.

Kmetija: Nov začetek:
Komentarjev 7
  • uni65 10:13 15.september 2016.

    Star pregovor "pes kateri laje ne grize"

  • YASSIR 08:34 15.september 2016.

    njemu še viagra ne pomagasaj pravijo eni o seksu govorijo, drugi to gledajo po TV ali računalniku, treti pa to delajosaj se ve pes ki veliko laja bolj malo grize

  • maresem 16:38 14.september 2016.

    Bolj star, bolj nor.