Magazin
101 ogledov

To so komentatorji Big Brotherja

big brother
1/5
Anže Petkovšek
Komentatorji letošnjega Big Brother kluba so stari znanci Big Brotherja in resničnostnih šovov. Manji Plešnar bodo v Big Brother klubu družbo delali Tina Lukić, Tibor Baiee, Tomaž Jeraj in Emi Nikočević.

Petkrat na teden bodo v polurni oddaji komentirali dogajanje v hiši. "Vidim se v tem, rada obrekujem,“ pravi Tina Lukić. "Veselim se, ker sem sama to doživljala in bo letos toliko bolj zanimivo, ker bom spremljala tekmovalce. Upam pa, da ne bom preveč ostra.“ 

Tibor Baiee upa, da se bo v Big Brotherju spletla kakšna ljubezenska zgodba. "Za gledalce bi bilo super, če bi se razvila kakšna ljubezenska zgodba ali če bi prišlo do kakšne posteljne akcije.“ Želi si, da bi se čim več dogajalo. Seveda pa ni mogel mimo dejstva, da je Big Brother "kriv“ za njegovo ljubezensko življenje. "Z Ano Horvat se hecava, da sva dobila najboljšo nagrado, čeprav nisva zmagala".

Tomaž Jeraj je prišel do finala, zato bi lahko letošnjim tekmovalcem dal kakšen nasvet. Sam poudarja, da je pomembno, da si gledalcem všeč. "Manj kot igraš, bolje je. Prepričan sem, da bo zmagal tisti, ki bo dal čim več sebe. Prej kot bodo maske padle, bolje bo.“ 

Četrti komentator bo nekdanji barovec Emi Nikočević, ki mu je tako sekira le padla v med. Nadejal se je namreč, da bo vodil svojo oddajo na TV3, a so načrti splavali po vodi. Zanimivo je, da se je odločil sodelovati v oddaji, saj nam je pred nekaj časa dejal, da se umika iz javnosti in da ne bo komentiral očitno propadlega posla s čistili.  

"Komentatorji so si po značaju različni, kar pomeni, da se bodo včasih lahko kresala mnenja,“ pravi voditeljica Manja Plešnar. Vsak od komentatorjev bo trikrat na teden komentiral dogajanje v hiši. V oddaji bodo poleg tega ponudili še posebno rubriko, kjer bodo spremljali odzive gledalcev prek družbenih omrežij. Pozabili pa ne bodo niti na odzive družin in partnerjev tekmovalcev. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.