Magazin
696 ogledov

To so Poptevejevi kmetje, ki iščejo ljubezen

Denis Amrožič
1/8
POP-TV-2
POP TV predstavil kandidate, ki bodo v romantični resničnostni oddaji Ljubezen po domače iskali družico. Med njimi je tudi zelo znan obraz, in sicer Matej, ki smo ga spoznali v prvi sezoni šova Kmetija: Nov začetek.

"Fantje so med seboj zelo različni, a vsi imajo srce na pravem mestu, v glavi pa nešteto poslovnih priložnosti. So pridni, delavni in pošteni, zdaj si želijo le še nekoga, s katerim bodo svoje sanje delili in uresničevali," o kandidatih pripoveduje voditeljica oddaje Tanja Postružnik Koren.

To so kmetje:

Tomaž Kržič
50-letni Tomaž prihaja iz Kamnika pod Krimom, njegova življenjska strast pa je petje, delo z živalmi in gozdarstvo. V oddajo se je prijavil, da končno spozna sorodno dušo. Meni, da žensko srce najlažje osvoji s komunikativnostjo in družabnostjo, od svoje izbranke pa pričakuje spretnost v kuhinji, pa tudi kanček predrznosti.

Simon Peter
27-letni Simon prihaja iz idilične turistične kmetije pod Peco, kjer se poleg živinoreje ukvarja tudi z proizvodnjo mleka. Pravi, da je nadvse zgovoren in prijazen fant, ki obožuje živali in naravo. V življenju se ne boji ničesar, rad ima vse, kar mu pride naproti. Pri dekletih zunanjost ni na prvem mestu, ga pa privlačijo živahne, sproščene in odkrite punce.

Nejc Pavlovčič
Življenjska strast vsestranskega 33-letnega Nejca so konji in vse kar je z njimi povezano. Pravi, da je marljiv, čuten, srčen in obožuje humor. Ob sebi si želi divje in prikupne ženske, ki ji ne manjka samozavesti, popoln zmenek pa bi zanj bil romantičen izlet s konjem na idlično jaso.

Miran Šinkovec
Vsestranski in podjetni Miran šteje 53 let in prihaja iz Hotavelj. Šport mu pomeni v življenju veliko, najraje pa se ukvarja z golfom. Njegova glavna dejavnost je živinoreja, ukvarja pa se tudi z lesom in pridelovanjem električne energije. Pravi, da mu v življenju ne manjka veliko, hrepeni le še po iskreni in prilagodljivi ženski duši. "Vse bogastvo zamenjam za ljubezen," pravi Miran.

Matej Rupar
25-letni Matej obožuje country stil in prihaja iz Sela pri Robu. Zaradi preteklih izkušenj s šovi je precej vzljubil nastopanje pred kamerami, zato se oddaje, v kateri bo iskal svojo sorodno dušo neznansko veseli. Ob sebi najbolj vidi žensko, ki je igriva in nagajiva, po temperamentu pa jo lahko primerja z divjo srnico. "Poslušajte svoje srce," sporoča vsem dekletom.

Jani Zorec
Jani Zorec je simpatični 24-letni kmetijsko podjetniški tehnik, ki prihaja iz Mestnega vrha. Romantični ribak, ki išče svojo sorodno dušo, prisega na delovne in poštene punce širokega nasmeha, ki imajo rade živali. Na njegovi kmetiji, katere glavna dejavnost je prireja mleka in mesa, bi dobra volja in delovne ročice prišle še kako prav.

Drago Kraševec
Drago Kraševec je 36-letni oven iz Roba. Po poklicu je mizar, njegova največja strast pa so konji. Brez njih si ne predstavlja svojega življenja, saj je že od otroštva tesno povezan z njimi. Verjame v karmo in dobre medosebne odnose. Pri puncah najbolj ceni iskrenost, najraje pa pogleda za postavno črnolasko.

Denis Ambrožič
39-letni Denis prihaja iz Barke in je po horoskopu ribi. Svoj čas trenutno najbolj posveča turistični kmetiji in pivovarni, kar je njegov glavni vir preživetja. Pri sebi stavi na nežno in romantično naravo, izbranka njegovega srca pa bi morala biti poštena, delavna in ljubečega obraza. "Ste božanska bitja, ki nas osrečujete," še pove o nežnejšem spolu.

Oddaja bo na sporedu jeseni, dekleta pa imajo sedaj približno en mesec časa, da se prijavijo. Dokaz, da lahko s pomočjo takšne oddaje najdejo ljubezen svojega življenja, sta Damjan in Erika Smolak, ki sta se pred leti spoznala v šovu Ljubezen na seniku. Le pogumno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.