Magazin
78 ogledov

Tomyjev drog je za punce pravi magnet

Tomy Mihičinac
1/4
Osebni arhiv
Tomy Mihičinac, kaskader, akrobat in plesalec ob drogu o športu, ki je za moške vse prej kot običajen.

Kdaj in kako ste se začeli ukvarjati s plesom ob drogu?
Nekoč si sploh ne bi upal pomisliti, da se bom kadarkoli vrtel na štangi, vendar le zato, ker sem imel o plesu ob drogu napačno predstavo. Najbolj važno je to, kako se ta ples ljudem predstavi. Meni ga je prijateljica Miriam Stucin predstavila tako, da me je posedla v avto in odpeljala na trening. Glede na to, da sem v svojih kaskadersko-akrobatskih šovih že uporabljal stoječ drog za izvajanje zastave, sem v Pole dance studiu v Ljubljani najprej splezal na drog in začel izvajati trike, nato sem še preizkusil vrteči drog in moram priznat, da sem se vanj zaljubil na prvi pogled (smeh). Pozitivna energija in želja po skupnih ciljih me je z vodjo studia Iryino Pisek pripeljala do super napredka, ki je viden po vseh medijh.

Kaj vam je pri tem športu najbolj všeč?
Najbolj mi je všeč, da lahko na zelo prijeten način še dodatno okrepim svoje telo ter pridobim večjo samokontrolo lastnega telesa! Vse dobre telesne lastnosti zapakirane v enem treningu!

Bo kmalu imel konkurenco?


Si želite, da bi se vam v Sloveniji pridružil še kakšen fant?
Kot sem slišal, sta se menda dva že opogumila. Upam, da bosta vztrajna in mi nekoč konkurirala za dodatno motivacijo (smeh).

Kako na to reagira okolica, še posebno punce? Je to plus ali minus pri spoznavanju deklet?
Okolica je bila od začetka malo skeptična, ko pa sem svoje znanje prvič podelil z mediji in kasneje v oddaji Vid in Pero šov, sem jih vse več kot pozitivno presenetil. Niso si mislili, da na drogu počnem tako nore stvari. Pohval je bilo toliko, da jih v velikem številu prejemam še  danes. Tudi pri dekletih je to kar velik plus, saj so vse čisto navdušena, da se je končno opogumil fant in pokazal to, kar v svetu počnejo že dlje časa. Še posebej velika gneča je na Facebooku.

Ples ob drogu kot olimpijska disciplina, si želite tega izziva?
Če zares nekoč pride na olimpijske igre, si želim bit del tega in svetu pokazati svojo surovo moč pri obvladovanju droga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.