Magazin
102 ogledov

Toplak naj bi Adisu pomagal pri goljufiji

bilo je nekoč Saša Despot
Breda je posla jezno pismo, češ da je Denis Toplak že pred finalom šova Bilo je nekoč objavil številko, na katero bi gledalci lahko glasovali za Adisa.

Ali to drži, smo vprašali Bredo, ki pravi, da sicer drži, vendar … "Mislim, da je bila to napačna informacija in se opravičujem, da sem karkoli izjavila, saj se je kasneje izkazalo, da to ni res. Morda sem slabo slišala in prehitro reagirala. To sem slišala v kombiju, a očitno je bilo govora o neki drugi stvari. Imela sem napačno informacijo in bila malo paranoična," priznava Breda.

Tudi, če bi Adis številko za glasovanje imel prej, mu to ne bi kaj dosti pomagalo, saj so vse linije odprli hkrati. Gledalci so tako lahko izbirali, kdo se bo boril v finalu: Emanuela, Niki ali Adis. Izbrali so Adisa in Nikija, zmagal pa je slednji. A s tem drame še ni konec, saj se tako Nikiju kot Planet TV očita veliko nepravilnosti.  

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.