Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Tople nogavičke za boljši seks

nogavice postelja Shutterstock
Med glavnimi razlogi za težave v spalnici so tudi hladna stopala.

Oba sta polna strasti, predigra je na vrhuncu, poljubi in dotiki postajajo intenzivnejši, potem pa doživite hladen tuš. Začutite namreč partnerjeva ledena stopala, ki se vas dotaknjeo in strese vas po celem telesu. Strokovnjaki svetujejo, predvsem ženskam, da ne bodo prav nič manj seksi, če si bodo v hladnejših dneh obule tople nogavice.

S tem pa si bodo naredile še večjo uslugo. Rezultati raziskave so pokazali, da je kar 80 odstotkov žensk uspelo doživeti orgazem, medtem ko so jih v noge grele nogavice, medtem ko je med bosonogami vrhunec doživela le polovica žensk.

Po navedbah vodje raziskave Gerta Holstegea na hladna ženska stopala, poleg težav pri cirkulaciji telesa, vpliva tudi to, ali se ženske počutijo varno in udobno.

"Deli možganov, ki so odgovorni za anksioznost in strah, morajo biti izključeni, da lahko ženska doživi orgazem. Zelo pomemben faktor za orgazem pa je tudi primerna temperatura v prostoru," je še povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.