Magazin
5775 ogledov

Tragedija: Ugasnilo življenje mladega zvezdnika

Svečke Profimedias
Angus Cloud je bil najbolj znan po vlogi Fezca, preprodajalca mamil v HBO-jevi seriji Euphoria.

Umrl je 25-letni Angus Cloud, zvezdnik serije Evforija. Smrt je v ponedeljek potrdila njegova družina. Življenje mladega zvezdnika je ugasnilo v njegovi družinski hiši v Oaklandu v Kaliforniji.

 "Z najtežjim srcem smo se morali danes posloviti od neverjetnega človeka," je zapisala Cloudova družina. 

Angus Cloud | Avtor: Profimedia Profimedia
Čeprav uradnega vzroka njegove smrti niso razkrili, se je igralec boril s smrtjo očeta, ki je umrl pred enim tednom, imel pa je tudi težave z duševnim zdravjem.

"Prejšnji teden je pokopal svojega očeta in se težko boril s to izgubo. Edina tolažba, ki jo imamo, je, da vemo, da je Angus zdaj ponovno združen s svojim očetom, ki je bil njegov najboljši prijatelj. Angus je bil odprt glede svojega boja z duševnim zdravjem in upamo, da je njegova smrt lahko opomin za druge, da niso sami. Upamo, da si ga bo svet zapomnil po njegovem humorju, smehu in ljubezni do vseh. V tem trenutku prosimo za zasebnost, saj se še vedno spopadamo s to uničujočo izgubo," so zapisali v izjavi.

25-letnik je bil najbolj znan po vlogi Fezca, preprodajalca mamil v HBO-jevi seriji Euphoria.

dezurni@styra-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.