Magazin
15228 ogledov

Star 59 let je umrl igralec iz serije Prijatelji

prva sezona Prijatelji Profimedias
Umrl je po boju z rakom.

V starosti 59 let je po boju z rakom na prostati v nedeljo umrl ameriški igralec James Michael Tyler. Proslavil se je predvsem s svojo vlogo v eni najbolj popularnih nanizank vseh časov Prijatelji, v kateri je bil vodja kavarne Central Perk Gunther, poročajo ameriški mediji in tuje tiskovne agencije.

Tylerju so raka na prostati prvič diagnosticirali leta 2018, ko se je ta že razširil na kosti. V nedeljo je umrl na svojem domu v Los Angelesu. "Svet ga je poznal kot Guntherja iz kultne serije Prijatelji, a Michaelovi bližnji smo ga poznali kot igralca, glasbenika, aktivista za ozaveščanje glede raka in ljubečega soproga," je ob objavi novice zapisala Tylerjeva predstavnica Toni Benson.

Vloga Guntherja je bila najpomembnejša stranska vloga v Prijateljih, saj je ta nastopil v kar 150 epizodah skozi vseh deset sezon serije, zato so ga oboževalci označili za "sedmega Prijatelja". Znan je bil po svojem sarkazmu, pobeljenih laseh in neuslišani zagledanosti v Rachel, ki jo je igrala Jennifer Aniston.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 3
  • Melinda_Owens 16:31 25.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:33 25.oktober 2021.

    Vaš nivo slovnice se pozna že v samem naslovu. Vrstni red besed, kot bi stavek bral od zadaj naprej.... Mogoče bi bilo bolje: "V 60. letu starosti je umrl igralec iz serije Prijatelji" ali "Igralec iz serije Prijatelji je urml ...prikaži več star komaj 59 let".