Magazin
34 ogledov

Tragično: Milan izgubil 6 mesečno nečakinjo

Milan Planet TV
Izpadli tekmovalec šova Bilo je nekoč pravi, da ima zelo temačno družinsko zgodovino.

Milan pravi, da že od sedemdesetih let piše roman o svojem življenju, saj je doživel že marsikaj, prepotoval dobršen del sveta, v življenju pa so ga najbolj zaznamovale družinske tragedije, ki jih je bilo, žal, kar nekaj.

"Najbolj hudo je bilo, ko se je v prometni nesreči ubila ženina sestra, s katero je bila zelo povezana. Poleg nje, je v avtu zgorela tudi njena 6 mesečna hči. To je tragedija, ki naju je hudo zaznamovala,"  je razkril Milan, ki je bil v tistem času ravno na delu v Ameriki in ga v najhujših trenutkih ni bilo ob ženi.

To pa ni edina družinska tragedija, ki so jo preživeli Milanovi, po tem, ko je pod tovornjak zapeljala ženina sestra, je v avtomobilski nesreči umrl tudi njen mož, Milana pa je pretresla tudi smrt dveh bratrancev, ki sta si bila zelo blizu z njegovima sinovoma in smrt poslovnega partnerja, ki mu je pred osmimi leti umrl v naročju.

"To so grozote, zato sem še toliko bolj hvaležen za sinova, čudoviti snahi in štiri vnuke. Tako bi lahko živel še petdeset let," pravi skoraj šestdesetletni Milan.

 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.