Magazin
120 ogledov

Trd tič je odgnal glavobol

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Tisti teden je močan glavobol pritisnil že tretjič. Nisem se želela več zadevati s tableti, zato sem čakala, da bolečina popusti sama od sebe.

Prijateljica, ki je prišla na obisk, je dejala, da je edino naravno zdravilo proti glavobolu, fant s trdim korenjakom v postelji. A kaj, ko takšnega nisem poznala že mesece, odkar sva se razšla z Robijem. Ko sem bila v službi, se je dajal dol z mojo sosedo in to v mojem stanovanju. Nisem ga zalotila, sem pa izvedela od nje, saj jo je nenadoma pričela peči vest.

Popoldne se je pri meni oglasil Tomaž, da bi mi priklopil neke novotarije med računalnik in televizijo, jaz pa sem pričela razmišljati o prijateljičinem nasvetu. Tomaž mi je bil že nekaj časa všeč, a zdelo se mi je, da kaj več od avanture z njim ne bi imela. Bil je poročen, kljub temu pa vedno pripravljen na akcijo, kar je pokazal vsakokrat, ko sva se družila. Sklonila sem se preko njegovega hrbta, da bi videla, kaj počne, on pa je moral takoj omeniti, kako lepo je čutiti moje čvrste joške. Vedela sem, da bo to omenil, pa tudi, da bo želel še več. Obrnil se je k meni in me potegnil k sebi na tla.

Še preden sem se ponesreči z roko naslonila na njegovo mednožje, me je glava prenehala boleti. V mojem telesu so se pričeli povsem drugačni procesi in kmalu sem se znašla na točki, ko povratka ni bilo več. Majici sta obležali na tleh, modrček pa mi je odneslo z joškov, kot bi ga izstrelil s fračo. Pohotno me je grabil za obline, kot bi to počel vsak dan in dodal, da si je tega želel od kar me je spoznal. Bila sem vesela, da je glavobol izginil, trda batina v moji roki pa me prav tako ni motila. Še več, postala sem spolno požrešna in si želela treh stvari naenkrat. Čutila sem kako zelo vlažne hlačke imam, njegovi prsti pa so bili vse bližje.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Gumbi so odskakovali iz gumbnic, njegova dlan pa je izginila navzdol po mojem čvrstem trebuhu. S prsti je smuknil za rob spodnjic, ter navdušeno pripomnil, kako zelo mokro je tam spodaj. Noge mi je potegnilo skupaj, nato pa sem jih vendarle razprla in dovolila njegovim prstom, da so prekrili pohotno češpljico. Po dolgem času se je z njo ukvarjal nekdo drug in ne jaz. Želela sem si njegovih dotikov, njegovih prstov globoko v muci, pri tem pa stiskala njegovega korenjaka, da je pošteno ječal.

Skobacala sem se iz kavbojk, potegnila še spodnjice preko stopal, nato pa zajahala velikana, ki je ves čas gledal navzgor proti meni. V hipu sem bila prerojena, navdušena in povsem nora. Z rokama sem se oklepala njegovega vratu, da sem se obdržala na njem, z ritnicama pa ves čas pritiskala navzdol ob njegove noge. Tako močno sem ga naskakovala, da je vmes izustil, ali mu morda želim izpuliti tiča in ga imeti le še zase. Ne vem, kaj mi je bilo, da sem v vsem tistem navalu pohote zavpila, kdaj je nazadnje takole kavsal s svojo ženo.
Odgovoril je, da nazadnje prejšnji mesec, takole pa … nikoli.

Podrla sem ga na hrbet, da je legel pod računalniško mizico, jaz pa sem se povsem prisesala nanj. Svoje joške sem naslonila ob njegovo golo telo in se ob tem počutila fenomenalno, ko me je z rokami zgrabil za opletajoči ritnici, ki sta se neumorno zibali nad njegovim korenjakom. Sesala sem mu tiča s svojo muco in na glas zahtevala orgazem. Svoj in njegov. Želela sem, da me prelije s svojo semensko tekočino, da me na glas in odkrito obožuje, ter prosi za še.
Uh, kako povsem drugače je čutiti pravi orgazem na velikem trdem lepotcu, kot pa, če moraš do njega priti s pomočjo svojih prstov, vibratorja, ali pa kakega pokvarjenega filma, pri tem pa misliti na lepotca s katerim bi se dala dol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.