Magazin
207 ogledov

Treslo naju je od poželenja

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Videvala sva se vsak dan, če ne prej kje zunaj, pa v avli našega bloka. Bil mi je tako zelo všeč, da me je kar treslo, kadar je šel mimo mene.

Visok, atletsko grajen, vedno lepo urejen je buril mojo domišljijo še dolgo po tem. Oba sva bila samska, a nikakor nisva prišla skupaj na tak način, da bi iz tega kaj nastalo. Nato pa me je nekega večera ustavil na stopnišču in me vprašal, ali vem, kje bi dobil hišnika. Bila sem zelo vznemirjena, ker sem se prvikrat zapletla v pogovor z njim, in le s težavo povedala, kje ga najde.

Lepo se mi je zahvalil in mimogrede dodal, da bi se lahko kdaj pri njem oglasila na kavi glede na to, da sem njegova prva soseda. Obljubila sem, da se bom, in po poti navzgor tuhtala, kaj se je sploh zgodilo. Je mogoče, da me je povabil k sebi? Prej se niti pogovarjala še nisva, zdaj pa me vabi na kavo. Vsa iz sebe sem komajda odklenila vrata in takoj sedla na balkon, da bi nekoliko prezračila vročo glavo. Kmalu pa od spodaj zaslišim znan glas. "Oj, soseda! Prideš zdaj na tisto kavo?"

Bil je on in nasmejano mahal z roko proti meni. Že sem imela pripravljen izgovor, da ne morem, a sem si v zadnjem hipu premislila in pokimala, da pridem. Čakala sem za vrati, da je prišel gor, nato pa stopila na hodnik tik pred njega. Imel je čudovito urejeno stanovanje, še posebej všeč mi je bila dnevna soba, kjer sem tudi sedla na udoben fotelj. Kmalu je prišel za menoj in prinesel omamno dišečo kavico ter jo odložil na mizo pred menoj. Medtem ko sem mešala sladkor, sem pogledala proti njemu ter opazila njegov nenavaden pogled. Bil je tako pohoten, da sem mu zlahka videla v misli. Je imel mar podobne kot jaz?

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Pa še kako. Celo zelo neposreden je bil in mi hitro priznal, da je ves nor name in ni vedel, kako bi se mi približal, zato je poskusil s tem povabilom na kavo. Nenadoma sem se odprla tudi jaz in mu s sramežljivim nasmeškom odgovorila, da sem imela povsem enake težave. Nikoli se mi še ni pripetilo kaj takšnega kot takrat, saj sem že po prvem obisku kar prespala pri njem. Najprej mi je kazal stare fotografije, nato sva gledala odličen film in se zapletla v poljube ter nežno božanje, to pa se je kasneje sprevrglo v pravo posteljno zabavo.

Bil je zelo nežen, kar nekoliko preveč, saj sem si v nekem trenutku zaželela, da bi me zagrabil na vso moč, mi tiča zabil globoko v lačno muco in jo nasitil tako, da bi imela za nekaj dni dovolj. Če sem to hotela, sem morala storiti prvi korak. Z usti sem mu napadla pokončnega korenjaka in kaj kmalu v njem prebudila pravo žival. Jemal si me je prav tako, kot sem si želela, na malce grob način, in mi pri tem še navrgel kakšno umazano besedo, da sem bila v glavi že povsem zmešana. Celo našeškal me je po riti in me malce nesramno vprašal, ali mi je to tudi všeč. Všeč mi je bilo čisto vse, kar je počel. Celo takrat, ko je korenjaka vzel iz vroče muce, se razkoračil nad menoj in si ga vrgel na roke, da je vrela belina kmalu brizgala po mojih joških ter obrazu. Sama sem izzivala, kar je sledilo, a to še niti ni bilo vse. Še enkrat mi je korenjaka naslonil na ustnice in počakal, da so se razprle in posesale čudovitega junaka medse.

Pravi dobrososedski odnosi, ni kaj. Kasneje sem se preselila v njegovo stanovanje in skupaj sva plačevala le eno najemnino, a se je kmalu za tem najina romanca razblinila v prah, moje stanovanje pa je bilo že zasedeno. Zdaj živim nekaj blokov stran in doživljam podobno zgodbo s prvim sosedom. Napake ne bom več ponovila. Tiste s selitvijo namreč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.