Magazin
1842 ogledov

Trije najboljši seks položaji

(Foto: Mladinska knjiga) Žurnal24 main
Vsak par ima svoj najljubši položaj, a sodeč po Kamasutri obstajajo trije položaji, ki bodo prav vsakega popeljali do nebes.

Kamasutra skriva malo morje vročih seks položajev, a kljub temu naj bi trije še posebej izstopali. Imenujejo se Lok ljubezni, Polnjenje vrelca in Spirala.

 

Lok ljubezni

Moški se usede na posteljo in nasloni nazaj. Ženska, ki je v tej pozi aktivnejša, se usede nanj in posnema njegov položaj, noge pa naj položi čez njegove. Poskrbeti mora za to, da partner prodre vanjo, nato pa usmerja njuno gibanje.

 

Polnjenje vrelca

Ta položaj bo ustrezal prav vsakemu paru, saj v tej pozi moški popolnoma prodre v partnerko z vso veličino svojega penisa. Nato naj dvigne njene noge na svoje prsi in njena stopala položi na svoja ramena. Moški bo na ta način v partnerko vstopil najgloblje, a mora biti previden, da ji ne povzroči bolečine.

 

Spirala

V tem položaju ženska leži na boku, moški pa s penisom prodira vanjo. Penetracija mora biti res globoka, saj se bo penis tako drgnil tudi ob ščegetavček. Ta položaj ženski zagotavlja hiter in intenziven orgazem.

 

Ti trije položaji so eni izmed najboljših, ki jih lahko poskusite s svojim partnerjem. Zagotavljajo vroč in moker seks, ki bo trajal dolgo v noč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.