Magazin
1764 ogledov

Trije razlogi, zakaj ženske padajo na poraščene moške

Chris Evans Chris Evans Instagram
Ne boste verjeli, kaj je 3. razlog.

Ste vedeli, da so dlake na prsih pogostejše pri visoko izobraženih posameznikih? 24 Sata trdi, da naj bi poraščeni moški imeli večji spolni nagon, daljšo življenjsko dobo ter naj bi bili nasploh bolj samozavestni in pošteni. Prav tako so mnogo bolj optimistični in imajo več energije kot tisti brez dlak.

Obstajajo trije znanstveno preverjeni razlogi, zakaj ženske privlačijo poraščeni moški. Ne glede na to, ali so vam všeč kosmatinci ali ne, izkazalo se je, da ima velika večina nežnejšega spola raje moške z dlakami. Zakaj je temu tako? 

1. Višja raven testosterona

Če ima moški višjo raven testosterona, obstaja večja verjetnost za večji spolni nagon. Prav tako naj bi takšni možje tudi živeli dlje, so bistveno bolj prepričani sami vase, imajo veliko energije in optimizma. To pa je praktično vse, kar bi si dekle želelo.

Nowitzki Dallas Mavericks Denver Nuggets NBA brada | Avtor: EPA EPA

2. Inteligenca

Doktor Aikarakudy Alias, psihiater, ki se je dalj časa ukvarjal z odnosom med telesnimi dlakami in inteligenco, pravi, da so dlake na prsih pogostejše med zdravniki in visoko izobraženimi ljudmi. Kdo bi si mislil?

Albert Einstein | Avtor: Profimedias Profimedias

3. Vitalnost

V študiji, ki jo je izvedel raziskovalec Michael Siva-Jothy, je bilo ugotovljeno, da naj se bi lačne ličinke in žuželke lažje in pogosteje zadrževale na obritih rokah. Poraščene roke naj bi namreč osebo prej opozorile in ličinki otežile dostop do kože. Po podatkih YourTango naj bi nekatere ženske dlake dojemale kot pokazatelj zdravja.

 

 

 
Komentarjev 9
 • rd2dmk2 10:02 25.januar 2023.

  bedanc (iz kekca )- simbol moškosti in inteligence.

 • robi2107 09:11 25.januar 2023.

  Po teh kriterijih je Borat Instagramski butast ko noč in ima spolni nagon amebe. Pa kmalu bo šel v jamo.

 • Avatar pantani
  pantani 08:12 25.januar 2023.

  Spet ena neboluza!!!