Magazin
0 ogledov

Trilogija botra lomljenih ritmov

1/2
Žurnal24 main
V Izbruhovem kulturnem bazenu v Kranju je ekipa Vibe Department za začetek Tedna mladih pripravila večer drum 'n' bass ritmov, na katerem je kot glavni gost nastopil DJ Aphrodite.

DJ Aphrodite oziroma Gavin King stoji za Aphrodite Recordings. Vse se je začelo daljnega poletja ljubezni 1988 z vodenjem Acid House kluba Aphrodite, katerega ime se DJ-ja drži še danes. Prek različnih naključnih srečanj z DJ-jema Mickyjem Finnom in Claudiom Giussanijem se je rodil Urban Shakedown. V nekaj letih se je Aphrov Aphrodite Recordings združil z Mickyjem Finnom pod eno znamko Urban Takeover. Letom hardcora in jungla je sledil naraven glasbeni prehod v drum 'n' bass vode.

V intervjuju nam je strateg lomljenih ritmov, ki je v Sloveniji nastopil tretjič, zaupal zgodovino in sam razvoj drum and bassa na Otoku ter kako je v naslednjih letih prežel svet. Dj, ki se ga je skozi leta ustvarjanja prijel vzdevek Godfather of Jungle, je v Kranju postregel z mešanico starih in novih uspešnic, ki slehernega ljubitelja lomljenk stresajo še danes.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.