Magazin
35 ogledov

Tugomir v šovu v svojem kovčku skrival hrano

Tugomir Facebook, Big Brother Slovenija
Provokativni Tugomir o tem, ali je res brezdomec, najbolj kontroverznih sotekmovalkah in dogajanju v hiši Big Brother ...

Kako so vaši sotekmovalci prišli na idejo, da ste brezdomec?
Na tem ni nič, to je zagrabila Jadranka, ker sem rekel, da važno, da smo pod streho. Jasmin je tudi takoj kupil in me pogledal, nato sem potočil še solzico in nekaj dni pustil, da temu verjameta. 

Pa ste bili kdaj?
Ne, kje pa. 

V šovu ste pogosto dražili sotekmovalce, vas je to zabavalo?
Zdi se mi, da je to smisel te igre.

Ste res skrivali hrano v kovčku? Je bila to še ena izmed potegavščin, da bi jezili sostanovalce?
To je res, a tega nisem počel, da bi jim nagajal, pač pa sem nekaj konzerv spravil, ker smo v prihodnjih dneh pričakovali le osnovni paket in obdobje lakote. Nekaj sem jih nato pustil v hiši, nekaj pa sem jih našel še doma.

Zakaj krinka skrivne družine Cerić ni uspela?
Prišlo je to dolgočasje, ki sta ga težko prenašala predvsem Jadranka in Jaso. Nista direktno bojkotirala naloge, male napake sicer niso bile usodne, a ko sta zavozila, je bilo konec. Medtem ko sva bila midva z Gregom bolj motivirana.

Z Jadranko pa je v prvih dneh prišlo tudi do izmenjave nežnosti, kako je na to gledala vaša partnerka?
Niti omenila ni. Mislim, da ni bilo nič narobe. To so bili kadri in posnetki za Big Brotherja in v tej smeri ni bilo nič, Jadranka me fizično ne privlači.

Kaj pa neredoljubnost, je šlo zopet za provokacijo ali imate res težave s hrbtenico?
Res imam težave. V hiši je korito malce nižje in zato sem pomival sklonjen. Ko sem začutil, da me prijema, ni bilo več možnosti, da bi to počel. 

Je bil morda ljubkovalni vzdevek Bubi, kot ste klicali Jadranko, provokacija?
Ne, to je hec, s tem nisem želel prilivati olja na ogenj. Jaz nikoli nisem bil žaljiv in sem Jadranki vedno želel vse najboljše, še danes ji želim. 

Vas je presenetilo, da so vas gledalci izselili, glede na to, da ste mislili, da imate veliko možnosti za zmago?
Res je, pričakoval sem, da bom šel naprej in prav tako Alenka. Ko je prišlo do preobrata in sta se nam pridružila še dva tekmovalca, pa sem si želel domov, saj nisem več čutil, da bi bilo to zame, tako da se je dobro izteklo. 

Kaj pa zvezda šova – Mirela, vi ste z njo imeli zelo zaupen odnos. Kako jo vidite?
Vidim jo zelo pozitivno, je ženska svobodnih nazorov, razgledana in odprta do različnih vprašanj. Z nekaterimi smo se našli in lepo komunicirali, med njimi je bila tudi Mirela. Jaz ji želim vse najboljše. Odrasla oseba je, ve, kaj počne …

Mislite, da ve, kaj se dogaja zunaj?
Občasno jo skrbi, a jaz nisem prava oseba, ki bi to lahko komentiral, to najbolje ve ona sama.

Sta z Markom res zaljubljena?
Mislim, da sta, izgleda že tako. Mlada ženska, simpatični fant. Oba sta odrasla in vesta, kaj počneta. Oba podpiram in oba sta mi draga.

Kdo mislite, da ima največ možnosti za zmago in komu jo privoščite vi?
Mislim, da ima največ možnosti Grega, če se ne bo zgodil kakšen nepričakovan preobrat, najbolj pa zmago privoščim Daliborju. 

Kaj pa Klemen, ki je skozi oči gledalcev precej neopazen člen?
Klemen je normalno prisoten, tako kot ostali. Zna tudi nasmejati  in je na sploh zelo v redu fant.

Znano je, da se ukvarjate s čarodejstvom, tudi profesionalno?
Res je, nekaj sem pokazal tudi v šovu, dvakrat smo igrali slači poker, animiral sem jih s kartami, kaj več pa žal ne, saj nisem smel nič prinesti s seboj v hišo. To je moj hobi, morda pa bo kdaj tudi kaj več.

O sebi niste veliko povedali, spoznavali smo vas bolj preko odnosov z drugimi.
To se mi zdi povsem v redu. Zakaj bi vse takoj povedal o sebi? Lahko povem, da imam partnerko, ki je spremljala ves čas šova in vse štima tako kot mora. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.