Magazin
29 ogledov

Učite se iz ženskih porničev

Zadovoljite jo tako, kot si zasluži. © iStockphoto Žurnal24 main
Če strokovna literatura o seksu iz vas še ni naredila boga seksa, potem je čas, da se začnete učiti iz porničev, ki so jih posnele ženske. Slika namreč pove mnogo več od besed.

Dolgi članki in debele knjige o seksu se mnogim zdijo dolgočasni in nezanimivi, zato vam ponujamo boljšo in učinkovitejšo rešitev. Da boste znali bolje zadovoljiti svojo partnerico in jo pripraviti do tega, da vas bo častila kot boga, vam predlagamo, da posežete po ženskih porničih. Vendar tu ne gre le za porniče, kjer so ženske prisotne kot igralke. Gre za pornografske filme, ki so jih tudi režirale ženske.

Ženske vedo, kaj hočejo
Kdo drug vas bo bolje popeljal v ženski svet kot pa ženske same? Le one vam lahko najbolje pokažejo, kaj si želijo, kaj jih vzburja in kaj pričakujejo od svojih partnerjev pri seksu. Ženski porniči vam bodo dali najbolj jasno sliko o tem, kako in kje se jih dotikati, kakšna predigra je najboljša. Skratka, vse, kar ste si vedno želeli vedeti, pa niste vedeli, kje iskati.

Takšnih filmov je vedno več, a preden greste v akcijo, vas že zdaj opozarjamo, da to niso hardcore filmi, temveč mehki, erotični filmi. Takšni, kakršne bi si ogledale tudi ženske. V erotičnih filmih, ki so jih posnele predstavnice nežnejšega spola, je namreč čutiti neko čustveno povezanost s partnerjem in imajo neko zgodbo.

Ko se boste lotili gledanja in preučevanja filmov, pozorno glejte, si zapisujte in rišite, saj boste prek slike dobili zelo koristne informacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.