Magazin
44 ogledov

Ugodnejše počitnice za samohranilce

križarjenje Shutterstock
Krompirjeve počitnice lahko preživite tudi tako, da se za nekaj dni vrnete v poletje.

Med krompirjevimi počitnicami lahko ujamete še zadnja križarjenja po še toplem jugu, ki jih v pozni jeseni odlikujejo tudi prijazne cene s posebnim poudarkom na družinskem oddihu. Izbrali smo nekaj primerov.

Akcijske cene za družine

Turistična agencija Križarjenja B2B je v terminu od 28. oktobra do 5. novembra pripravila več ponudb; ena od njih je Jesenska sonata, ki vas bo iz Genove popeljala do Malage, Lizbone, Casablance in Barcelone ter nazaj v Genovo. Zanjo boste odšteli 710 evrov na odraslo osebo, cena za otroke je 120 evrov. Akcijska cena za družine (sestavljene iz dveh odraslih in dveh otrok) je 1.660 evrov.

Tudi za samohranilce

Družinskih ponudb, kjer starši potujejo po polni ceni, otroci pa skoraj zastonj, je veliko, na srečo pa se najdejo tudi ponudbe za družine s samo enim staršem. Turistična agencija Palma tako med svojimi družinskimi ugodnostmi na križarjenjih ponuja tudi akcijo All in one, namenjeno enemu odraslemu in do trem otrokom do 18. leta. Starš plača polno ceno križarjenja, en otrok do 18. leta 60 odstotkov vrednosti polne cene, drugi in/ali tretji otrok pa samo pristaniške takse.

Stroški

Kjer to ni posebno izpostavljeno, cena križarjenja ne vsebuje prevoza do pristanišča, zato to dodajte k stroškom. Tudi organizirati ga morate sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.