Magazin
744 ogledov

Umazane misli na belem snegu

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V kočo blizu smučišča sva z Boštjanom prispela pozno popoldan, ko je močno naletaval sneg. Bele krpice so se oprijemale podlage in ljubko, leseno kočico spremenile v pravo pravljično bivališče.

Takoj sva zakurila v peči, naložila kasneje nekaj polen in kmalu nama je bilo že prijetno toplo. Smuči in palice sva pustila kar zunaj pod streho, ki je segala skoraj do tal, čevlje pa sva odnesla na toplo, da naju zjutraj ne bi preveč zeblo v noge, ko bi jih obula. Počasi je v notranjosti koče postalo kar preveč toplo in brez težav sem se po njej sprehajala v spodnji majici. Opazila sem, kako me vsakokrat pogleda, ko grem mimo njega, in začela v tem uživati. Nenadoma sem mu sedla v naročje in ga vprašala, kako si bova razdelila ležišči. "Razdelila?" se je čudil. "Mislil sem, da ju bova prej združila?" Zakaj le?

Še bolje je, če se s svojim ljubim stiskaš v premajhni postelji. S predigro sva začela že na stolu, kjer so njegovi spretni prsti poskrbeli za to, da nisem želela čakati na čas za spanje. Z največjim užitkom je grabil za moje prsi, preko katerih je bila napeta samo tenka majica. Nedrčka v hiši nikoli ne nosim, saj se tako počutim najbolje. Pa še joškici mi tako lepo stojita, da bi bila resnična škoda, ko bi jih utesnjevala z nepotrebnim kosom spodnjega perila.

Ko sem njegovo dlan začutila pod majico na goli koži, sem se vsa naježila od vzburjenja. Opazila sem, kako mu je ustnici potegnilo v nasmešek, ko je pod prsti začutil otrdelo bradavičko in še bolj poželjivo objel polno dojko. Bila sem pohotna, zelo pohotna in želela sem si le še ene reči. Da bi ga spravila iz hlač in se malce poigrala z njegovim velikim korenjakom, ki mi je že pošteno tiščal v ritnico. Njegovi prsti so se od mojih joškic preselili k hlačnim gumbom, jih razpeli in smuknili globoko za hlače. Trebuh mi je potegnilo navznoter, ko me je prijel za razneženo češpljo ter poskušal s prsti priti za rob nadležnih spodnjic. Potegnil je roko iz hlač in jo znova potisnil nazaj. Tokrat za spodnjice, vse do vlažne luknjice, ki si je močno želela njegovih dotikov.

Najine misli so bile izredno umazane in prišel je trenutek, ko nisva več zdržala ne jaz in ne on. Vstala sem z namenom, da odskakljam do postelje, a me je zgrabil za boke, grobo potegnil navzdol moje razpete hlače in me obrnil proti mizi. Takoj mi je bilo jasno, da postelje še ne bom videla. Z dlanmi sem se opirala ob grobo, leseno mizo, on pa je za menoj pripravljal korenjaka na skok. Slišala sem, kako je iz torbe vzel škatlico s kondomi, raztrgal ovoj in si nataknil plašček na svojega junaka.

Sneg, %C5%BEenska, lepota | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Kmalu za tem sem ga imela tik pod vrelo muco, se še nekoliko bolj nagnila naprej, nato pa prejela njegovega lepotca v enem kosu. V hipu je imel celega v moji dodobra namočeni mucki, s prsti pa se krčevito oklepal mojih bokov.
Nekaj časa sva vztrajala v tem položaju, potem pa je sedel nazaj na stol in potegnil še mene nase. Tako s hrbtom obrnjena proti njemu sem se nabijala na stoječega korenjaka, on pa mi je medtem mesil joški in med prsti vrtel bradavički. Še sama sem segla po njih in kot največja pohotnica na svetu ječala ter prosila za orgazem.

Njegova desnica se je spustila navzdol vse do prodirajočega velikana. S sredincem mi je dražil nabrekel ščegetavček, da sem še bolj ponorela in se vse močneje nabijala nanj. Glavo sem naslonila nazaj na njegovo rame, ga takrat prvič po dolgem času pogledala v oči in mu rekla, naj me dobro obdela.
Noge sem nato dvignila na mizo, se z rokama oprijela stola pod nama in obstala povsem pri miru. Tudi njegovi prsti so se oklenili stola, nato pa je začel suvati proti meni in me v naslednji minuti ob glasnih zvokih pohote popeljal do omame.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.