Magazin
127 ogledov

Upam, da je zaljubljena

Pogledala me je zaljubljeno. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Privoščili sva si kosilo zunaj, ona pa je odšla še na pošto.

Sreda

15.10

Upam, da ne piše bivšemu, ker sva potem obe mrtvi.

Dragi moj dnevnik, dolžna sem ti še nadaljevanje intimnih trenutkov od zjutraj. Skratka, prišlo mi je od božanja njenih joškov med mojimi nogami, nakar je zlezla in tudi legla name.

Z joški se je naslonila ob moje in mi začela odstirati lase. Nadela si je zaljubljen pogled in upam, da tako tudi misli. Njena desnica je nato segla med moje noge, kjer je bilo strašansko vlažno, in prav nič nisem imela proti njenemu otipavanju, ki me je še enkrat popeljalo na pot užitka. Grabila sem jo za rit in

jo vlekla k sebi, ona pa je nenadoma kar zlezla preko moje glave in se tik nad njo ustavila s svojo muco.

 

Z rokama sem se oprijela njenih ritnic, iztegnjen jezik pa zapičila v sočno breskvico pred seboj. Na kratko je zaječala in se z boki spustila še nižje k meni, da se mi ni bilo treba preveč truditi, da bi prišla do nje. Tako lepo ji je dišala po sadnem gelu za prhanje, da bi jo najraje požrla. Kar teklo mi je okoli ust, ki so neumorno bredle med voljnimi sramnimi ustnicami. Z jezikom sem ji opletala po mehki čepljici, od zgoraj pa je prihajalo vse glasnejše ječanje in stokanje.

Jezik sem zamenjala s prstom, ki je ekspresno hitro prodiral vanjo, njeni ritnici sta se napeli in skrčili skupaj, nakar je ostala nepremična. S tresočim se glasom je izpustila še nekaj vzklikov in končno z boki sunila navzgor, nato pa prav počasi spustila utrujeno in prijetno potešeno češpljico nazaj k mojim ustom.

20:20

Danes greva še zadnjič v klub, potem pa bova razmislili, kako in kaj naprej. Padlo je nekaj zanimivih idej in morda nama ne bo treba več hoditi iz sobe, da bi si prislužili lepe denarce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.