Magazin
34 ogledov

Uresničila se mi je vroča želja

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Dejali boste, da nisem normalna, toda neznansko sem si zaželela enkrat v življenju seksati s človekom, ki mi grozi z orožjem.

Še sama ne vem, zakaj mi je kaj takšnega sploh padlo na pamet, toda želela sem si izkusiti nekaj adrenalinskega, seveda pa nisem imela v mislih, da bi me kdo zares napadel ali kaj podobnega. Noro željo sem zaupala prijateljici, ki mi je zatrdila, da mi lahko uredi presenečenje, od katerega se ne bom tako hitro pobrala.


 © iStockphoto

 
Strinjala sem se, da za vse poskrbi ona, in ko me je naslednji večer poklicala in dejala, naj pustim odklenjena vrata svojega stanovanja, sem dojela, za kaj gre. Še preden sem ji uspela karkoli odgovoriti, je že odložila in v hipu me je zajela panika in so se mi začele tresti noge. Po drugi strani pa sem si podobnega izziva že neskončno želela, tako da je na koncu vendarle prevladal adrenalin in sem odklenila vrata, nato pa se skrila v kopalnico. Iz minute v minuto sem se spraševala, ali nisem morda storila napake in kaj se mi sploh obeta. Zazdelo se mi je, da slišim rahlo škripanje kljuke in celo počasen korak nekoga, ki je pravkar vstopil v stanovanje. Ni dosti manjkalo, pa bi se od strahu podelala v hlače. Minilo je že kar nekaj časa, zato sem sklenila pokukati med vrati, saj sem kljub vsemu ugibala, da je verjetno le moja prijateljica, ki me želi prestrašiti.

Joj, kako sem se motila.

Takoj, ko sem za nekaj centimetrov odprla vrata, sem pred seboj zagledala visokega človeka, ki je svoj obraz skril pod roparsko kapo, kjer so bili samo izrezi za oči in usta. Popolnoma sem otrpnila, on pa je prijel za vrata in vstopil v kopalnico. Niti besedice ni spregovoril. Zdelo pa se mi je, da se pod kapo reži kot pečen maček. Meni pa ni bilo do smeha. Niti malo ne. Moja vprašanja so naletela na gluha ušesa in preden sem zamižala, sem videla le še njegove roke, ki so planile proti meni. Prijel me je pod joški in ju potisnil grobo navzgor, da sem ju imela čisto pod brado. Nato je z mene strgal majico, in ker spodaj nisem nosila nič, je takoj prišel do oblin, na katere je tako surovo navalil.
Izza pasu je potegnil srebrno pištolo in mi z njo požugal pred obrazom, da ne bi storila kakšne neumnosti. Bila sem trda kot kip in niti pomislila nisem na to, da bi si drznila pobegniti. Kljub vsemu sem se skušala prepričati, da gre le za šalo moje prijateljice, toda poznavajoč jo, sem vedela, da določene zadeve vzame smrtno resno. Zbala sem se, da mi želi vrniti za mojo potegavščino pred novim letom, ko je svojo dekliščino končala na precej boleč način – z vibratorjem v riti.

Ravno zato si nisem drznila oporekati silaku pred seboj. Ta je s pištolo v roki in z odprtino za usta krenil proti nabreklim bradavičkam, ki so od strahu popolnoma otrpnile. Kljub nenavadni situaciji pa sem se trudila ostati čim bolj prisebna in odigrati svojo vlogo, ki je bila vloga žrtve. Nisem si upala pogledati navzdol, a sem še kako dobro čutila njegove hladne roke, ki so s prsti naprej prodirale za moje hlače. Tako mrzle dlani je imel, da mi je češpljo potegnilo skupaj, ko je prišel s prsti do nje.

© iStockphoto

 
Čeprav me je bilo pošteno strah, pa sem čutila, da se moja ekstremna potrebnica vendarle prebuja, se vlaži in pripravlja na svojo žrtev v tej zgodbi. S hrbtom me je grobo naslonil na pralni stroj, ki se je celo vklopil in začel obračati prazen boben. Prav nihče ne bi mogel slišati, da tik ob nadležnem ropotanju cvili neko dekle, ki leze navzdol pod neznanca s pištolo v roki in na njegov ukaz odpenja njegove hlače ter v roke jemlje drugo pištolo.

Vrh cevi njegovega drugega orožja je rinil skozi moje stisnjene ustnice in tiščal ob zobe toliko časa, dokler jih nisem razmaknila in mu pustila prosto pot. Prav nič kaj nežen ni bil tale namišljeni posiljevalec, saj me je s prosto roko zgrabil za lase in nabil svojega tiča globoko v grlo, da se mi je pošteno zaletelo. Tudi bruhala bi, ko bi imela čas, a je s svojo surovostjo takoj nadaljeval, tako da nisem niti dobro vedela, kaj me je doletelo. Zanimivo, da tega ni počel prav dolgo, ampak je s hropečim glasom ukazal, naj vstanem in mu nastavim rit. Brez oklevanja sem ga ubogala in čakala, da napolni mojo ubogo češpljico, ki ji tisti večer ni bilo usojeno počivati.

Uhhhh, kako sem se zmotila. Tega sem se zavedela v trenutku, ko me je zapekel anus, se razširil in pogoltnil njegovega nasilnega korenjaka. Prav nič se ni ustavljal, kot bi bilo to nekaj povsem normalnega, in takrat sem se še predobro zavedela svoje skrite želje, ki je obsegala nekaj podobnega. Kar sem iskala, sem tudi dobila. V trenutku, ko je izginil iz mojega stanovanja in me pustil ječati zaradi boleče riti, s trebuhom naslonjeno preko tresočega pralnega stroja, sem si obljubila, da bom odslej močno pazila na to, kaj si bom na glas zaželela.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.