Magazin
25 ogledov

Urša dobila porcijo

Žurnal24 main
Še nikoli ni bila tako nebogljena in brez idej kot takrat. Sploh ni vedela, kaj bi storila s tistim velikanom, ki je bingljal pred njo in se ji nastavljal.

Urša je bila že od nekdaj znana po svojih ogromnih joških, ki se jih nikoli ni trudila skrivati. Atraktivno telo je dopolnjevala z dolgimi, skoraj belimi lasmi ter zažigala z modrimi očmi. Te so bile še bolj modre, ker Urša potrebuje očala, a namesto njih nosi kontaktne leče modre barve. Nategniti si jo je želel prav vsak, ki jo je videl, niso pa ubožci vedeli, kako blizu tega so bili. Urša je bila namreč odvisna od seksa in nemalokrat je šla v posteljo ali pa kar na zadnje sedeže avtomobila s človekom, ki niti pod razno ni ustrezal njenim standardom. V tistih trenutkih ji je bilo pomembno le, da ima trdega in jo je pripravljen naskakovati, dokler ne bi imela zadosti.

Njena velika usta so z lahkoto posesala vase še tako obilnega tiča in prav zanimivo je bilo poslušati Duletovo zgodbo, saj ima v hlačah (dokazano) zelo obilnega korenjaka. Kot po navadi Urša ni izbirala, kje bi se dala dol in je bila zadovoljna že z njegovo drvarnico, kjer je preživljal prosti čas, kadar ni želel poslušati zoprne žene. Ko sta sedla na star kavč, mu je začela Urša praviti o tem, kako zelo si želi postati pevka, Dule pa jo je vneto poslušal in čakal, kdaj bo posegla po njegovem kačonu. Kmalu je zares sedla poleg njega, mu roko položila na stegno in dejala, da je slišala neke zgodbice o njegovem korenjaku, ki naj bi bil izjemen primerek. Odvrnil ji je, da prav gotovo ni nič posebnega, saj se njemu pač ne zdi. Toda ko je na njeno željo odpel hlače in ji pokazal kos, ki je mirno počival za njimi, bi kmalu padla v nezavest. Kriknila je od presenečenja in hitela govoriti, da kaj takšnega sploh ne obstaja. Na vsak način je želela slišati od njega, da je umeten in podaljšan in ne vem kaj še vse, toda ni se dal in ji odvrnil, da če ima ona silikonske joške, to še ne pomeni, da morajo za velikost prav vsi pod nož. Njega je pač obdarila narava.

Še vedno se je čudila ogromnemu komadu pred seboj in na glas tuhtala, kakšen je videti šele, ko je v polni bojni pripravljenosti. Dobila je odgovor, da bo za to morala pač kaj narediti tudi sama. Sprva ga je samo otipavala in ga božala kot majhnega mačka, ki pa se je končno začel prebujati in se počasi prelevil v pravcatega mačkona. Nikoli ni bila še tako nebogljena in brez idej kot takrat. Sploh ni vedela, kaj bi storila s tistim velikanom, ki je bingljal pred njo in se ji nastavljal. Končno se je sklonila k njemu, a kaj več od sočnega poljuba ni premogla.

" Pa saj ga še v usta ne morem spraviti!" je bojda dejala. " V tako velika usta?" se je čudil Dule.

... kaj vse jo čaka. © iStockphoto

 
Seveda je Urša vseeno poskusila in dejala, da se počuti, kot bi fafala pevski mikrofon, pa še tisti je manjši od njegovega mačkona. Nekako ji je vseeno uspelo spraviti ustnice okoli debelega tiča, Dule pa je z roko posegel po njenem mednožju, ki se je medtem že kopalo v soku ljubezni. Bil je najmanj tako vzburjen in potreben kot ona, zato ni bilo čudno, da je z desnico potisnil njeno glavo močno navzdol po svojem velikanu, da je revica v hipu ostala brez zraka. Na hitro se je dvignila in še preden je uspela do konca vdihniti, je imela spet polna usta. Duletu je šlo na živce, ker je bila bolj pri miru, kot pa karkoli počela, toda kaj naj bi pa storila s tistim nenormalnim izrastkom med njegovimi nogami?

Obnorela ga je misel na njeno rit, saj jo je imel dneve in dneve pred očmi, zato ji je prepustil kavč in vstal, da bi si popolnoma slekel hlače. Urša ga je začudeno gledala, on pa ji je dejal, naj mu nastavi svojo pohotno rit. Seveda se je popolnoma prestrašila silaka, ki si je želel njene male muce, a pod vtisom svojih pohotnih misli je bila kaj kmalu s pokrčenimi koleni na kavču, z rokami pa preko naslona za hrbet. Njena rit je tako napeta čakala na njegov nalet in še preden je uspela dahniti, naj bo nežen, je že začutila pekočo bolečino med svojimi stegni, ki se je širila navznoter kot peščeni vihar in pošteno podrgnila po vedno pohotni potrebnici. Za nameček ji je takoj še potisnil v rit svoj prst in ji obljubil, da ga bo prav kmalu zamenjal njegov ponos, ki jo je v tistem trenutku že tako trgal na pol.

Takšnega natega Urša še ni doživela in krčevito gnetenje njenih silikonskih joškov je bilo v tistem trenutku njena zadnja skrb. Napeto smo poslušali Duleta, kako se je zadeva nadaljevala in ugotovili, da prav daleč nista več prišla. Še nekajkrat ji ga je bojda močno zarinil v ubogo češpljo, nato pa korenjaka potegnil ven in nabreklo glavico nastavil na njeno danko. V tistem trenutku sta se njeni ritnici zaprli in pobegnila je iz prostora, gola le s kavbojkami v rokah. Celo brez spodnjic je ušla v noč, kot dokaz pa njene tangice še dandanes vozi s seboj v avtomobilu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.