Magazin
731 ogledov

Usodni pogovor o ljubezni

Žurnal24 main
Še preden sem ga uspela izbezati na plan, me je že poljubil na usta. To je bil prvi pravi poljub med nama in pomislila sem, da verjetno sanjam. Najina jezika sta se srečala na polovici poti.

Ljubezen je širok pojem, mi je odgovoril najboljši prijatelj, ko sem ga vprašala, ali ljubi svoje dekle. Že od nekdaj sem bila zagledana vanj, tudi on mi je poglede vračal, a o ljubezni drug do drugega se nisva odprto pogovorila nikoli.
Priznal mi je, da globoko v sebi verjetno bolj ljubi mene kot pa svoje dekle, pa čeprav nikoli nisva nič imela. Žal, bom rekla.

Do takrat, ko sva se zapletla v usodni pogovor o ljubezni. Sedela sva pred njegovim vikendom na Dolenjskem in se prepuščala sončnim žarkom, ki so naju precej polenili, a naju tudi prisilili, da sva se nekoliko bolj razgalila. Pred njim mi nikoli ni bilo nerodno in sem tako tudi takrat slekla majico ter se kar v nedrčku naslonila nazaj na vroč les črne barve.

Brez vsakega namena, da bi v njem vzbudila intimne nagone, kajti toliko časa je že minilo, da sva postala že kot brat in sestra. Zdel se mi je zaskrbljen nad dejstvom, da se je njegova punca želela poročiti z njim, se ustaliti in imeti otroke. Vedela sem, da še ni pripravljen na takšen korak, saj je bila njegova duša izredno občutljiva reč. Rad je hodil v naravo, se družil s prijatelji, še najbolj pa z menoj. Rade volje sva poklepetala, si delila nasvete, tistega vročega popoldneva pa sva si delila še nekaj več.

Po vseh letih prijateljevanja sva prvikrat prestopila mejo intimnosti, ki se nama je prej zdela kot debela rdeča meja na zemljevidu. Zaljubljeno je pogledal v moje oči, nad katerimi sem držala iztegnjeno dlan, da sem si jih zakrila pred soncem, in se mi povsem približal. "Tako zelo lepa si, Tanja," me je presenetil.

Zadelo me je kot strela z jasnega in moj odgovor je ostal nekje globoko v želodcu. Še preden sem ga uspela izbezati na plan, me je že poljubil na usta. To je bil prvi pravi poljub med nama in pomislila sem, da verjetno sanjam. Najina jezika sta se srečala na polovici poti in takrat sem prenehala misliti s svojo glavo. Bilo je prelepo, da bi prekinila to idilo, in preveč sem si ga že vsa ta leta želela, da bi ga zdaj izgubila z nepotrebnimi vprašanji. Najin poljub je bil iskren, kot so bile iskrene njegove besede, da se mu zdim lepa.

erotika strast seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 



Kmalu je priznal še, da me ljubi že dolgo časa, a si mi tega ni drznil povedati v obraz. Tudi sama sem čutila enako in naenkrat je njegovo dekle izginilo iz najinega življenja. Njegova dlan me je nežno božala po golem trebuhu ter se vse bolj pomikala navzgor proti prsim. Te so silile navzven, trebuh pa noter in želela sem si, da bi mi nedrček v hipu razpadel na kose.

Z drugo roko je segel za moj hrbet in ga odpel. Zdrsnil mi je v naročje, moje lepe prsi pa so se nastavile soncu in njegovim pohotnim pogledom. Ko mi je z ustnicami objel nabreklo bradavičko, sem mislila, da se mi bo zmešalo. Glasno sem zavzdihnila, prste pa mu zakopala globoko v lase. "Rad bi ti jo polizal," je nenadoma izstrelil kot iz topa.

Pa ne joške. Želel mi je polizati češpljico, po kateri je takrat segel s svojo roko. Čutila sem jo, kako je mokra in kako se še vse bolj vlaži, on pa jo je skupaj s hlačkami mečkal in me vzburjal do stopnje, ko nisem zdržala več. Odpela sem si hlače, jih slekla, z njimi vred potegnila še spodnjice in tako na vroči klopi obsedela z razmaknjenimi nogami povsem gola. Okoli naju so požvižgavale ptice, veje bližnjih dreves so se zibale v lahnem vetrcu, on pa mi je s svojimi ustnicami in jezikom zapolnil pohotno luknjico med nogami.

Te mi je krivilo in jih obračalo v kolenih, najraje pa bi mu ji bila ovila okoli vratu in ga močno pritisnila ob muco, vse dokler mi ne bi prišlo. Prišlo pa mi je, še preden sem prvikrat v življenju uzrla njegovega korenjaka. In ko sem ga, se od njega zelo zelo dolgo nisem ločila. Izgubljal se je tako v mojih ustih kot tudi med nogama, najbolj pa sem uživala, ko sem mu v prečudoviti naravi obsedela v naročju s tičem globoko v sladko potešeni češpljici in se predajala njegovim nežnim poljubom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.