Magazin
34 ogledov

Uživanje ob skupinskem orgazmu

Žurnal24 main
Namesto da bi se učila za zadnji izpit, sem se pustila prepričati kolegu, da me nauči nekaj drugega. Bila sem že povsem blizu konca mukotrpnega šolanja, a me je zaneslo pri zadnji oviri.

S cimro sva se spravljali k učenju, ko je prišel na obisk Simon, ki so mu šle ves čas po glavi same traparije. Sicer je Simon najbolj seksi in zapeljiv dečko, kar sem jih kdaj spoznala, toda tisti večer sem se zares želela učiti za izpit. Pomagala naj bi mi Tjaša, ki pa je nato pomagala pri nečem drugem.


© iStockphoto

 
Simon je dejal, da ne bo ostal dolgo, zato sva mu vseeno ponudili pijačko in čik, on pa je kmalu pričel s svojimi neumnostmi. Dejal je, da sva pravi trapi, ko se takole učiva in ženeva za znanjem, ko pa je okoli toliko prijetnejših stvari. Rekel je, da bi bilo precej bolje, ko bi se skupaj dali dol in bi nama lahko pokazal, kako zna zadovoljiti dve dekleti. Seveda sva to izjavo vzeli za šalo, toda pri njem človek nikoli ne ve. Tudi tokrat se je izkazalo, da je mislil resno, saj je Tjašo kaj hitro potegnil v svoje naročje in jo pričel lizati po vratu, čeprav je ta sicer neprepričljivo vreščala, da se mora piflati za izpit.

Simonu se je težko upreti, kar se je spet pokazalo tisti večer. Sama sem sprva še odšla iz sobe in sedla za kuhinjsko mizo, saj mi zares ni bilo do tega, da bi čakala na nov rok za izpite. Kljub temu pa sem do kuhinje slišala, kako se je pričela cimra zabavati in vse bolj me je držalo, da knjige zabrišem v kot in se jima pridružim v zabavnem poneumljanju. Ko se je naslednji trenutek Tjaša glasno zasmejala, enostavno nisem mogla več misliti na knjige in sem jih samo še potisnila vstran in odšla k njima. Stala sem med vrati s prekrižanimi rokami in se jima smejala, ko sta bila tako otročja. Tjaša je bila zgoraj že popolnoma slečena, Simonovi spretni prstki pa so pravkar odpenjali zadrgo na njenih hlačah. Podražila sta me, če sta bila malce preglasna, in me povabila poleg.

 © iStockphoto

 
Večkrat se takole poigramo in se nam ne zdi nič narobe, pa še obveznosti do nekoga ne čutiš. Gre pač za užitek in zabavo. Legla sem poleg njiju, saj ju nisem želela dajati narazen, a je legel tudi Simon in me pobožal po joških. Že od nekdaj se mi je zdelo, da se raje ukvarja z menoj kot s Tjašo, če je imel le priložnost. No ja, Tjaša se nikoli ni pritoževala in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Medtem ko sva se s Simonom poljubljala, mu je ona vlekla tiča iz hlač in se naslajala nad njim. Rada je imela polna usta in tega nikoli ni skrivala. Sicer se tudi sama ne brani tega, vendar so zame pomembnejše povsem druge reči.  Rada imam, da me fant počasi obdeluje s svojim jezikom, si vzame čas in na koncu poskrbi za to, da stokajoča vpijem in prosim za še malo več.

Tjaši pa je večinoma le do gole vulgarnosti in čim več fantovih orgazmov, ki so zanjo pač potrditev, da je super bejba, ki lahko fanta pripravi do tega na sto načinov. Še zadnjič sem pogledala navzdol in videla Tjašo, kako se baše z njegovim na pol trdim junakom, nato pa sem legla nazaj in se prepustila užitku. Njegove ustnice sem imela po vsem telesu, še najbolj pa me je vzburilo, ko mi je pričel poljubljati stegna, vse do vrelišča, nato pa se vedno znova nesramno umaknil, da me je pograbila še večja pohota.

Noge so mi same od sebe padale narazen in nudila sem mu svojo češpljo, on pa se je umikal, kot bi me hotel spraviti v norišnico. Ravno, ko sem ga želela zgrabiti za lase in pritisniti med noge, je sam od sebe podaril sočen poljub moji potrebni češpljici, ki je radostno cmoknila in kar lebdela za njim, ko se je zopet malce odmaknil. Nato je sledil val naslade pod njegovim jezikom, ki se je končal tako, kot se mora.

Ni nam bilo treba seksati, da smo bili zadovoljni. Dovolj nam je bilo takšno igračkanje, ki nas je na koncu posladkalo z izjemnim skupinskim orgazmom. Jaz sem lovila sapo, on je ječal med mojimi nogami, Tjaša pa je s svojo roko med nogami in belim obrazom zadovoljno momljala in se veselila nadaljevanja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.