Magazin
28 ogledov

V avtu še nikoli tako adrenalinsko

Žurnal24 main
Ko pod nogami ni imel pedala avtomobila, je bil popolnoma izgubljen. Z ritjo sem se naslonila na pokrov motorja, ki je prijetno ogrel moji premraženi ritnici.

Ko sem bila lansko poletje v zabaviščnem parku z najbolj norimi tobogani in vlakom smrti, se mi je zdelo, da sem doživela vrhunec adrenalinske ponudbe na tem svetu. Potem pa sem pred nekaj meseci spoznala fanta, ki je nor na hitre avtomobile in ima tudi sam v lasti enega izmed zmogljivejših jeklenih konjičkov. Da pa ga zna tudi obvladovati, mi je želel na vsak način pokazati pozno popoldan na nedeljo, ko je bila lokalna cesta kot po navadi povsem prazna. Vijugasta cesta polna smrtonosnih ovinkov, s prepadom na desni strani se je vzpenjala nekaj kilometrov do vrha, kjer stoji kapelica z Marijino podobo.

Pošteno povedano sem prvikrat v življenju iskreno molila in se zahvaljevala, da sem še vedno živa in prosila tako vsemogočne sile kot tudi fanta, naj nazaj pelje počasi, ali pa me pusti, naj se vrnem peš. Peš pa ni bila ravno najboljša opcija, saj se je že večerilo, postajalo je precej hladno, pa tudi strah me je bilo biti sama.

V šali mi je dejal, da se bom morala zelo potruditi, da ne bo divjal in namignil na zadeve, do katerih še nisva prišla. Nekaj dni sem že premišljevala, ali ni morda že pravi čas, da popustim njegovim željam po intimnosti in tisti večer se mi je zdel več kot idealen. Bila sem direktna in ga z desnico močno stisnila za mednožje, da je v trenutku postal povsem krotek. Roke so mu nemočno obvisele ob telesu, jaz pa sem se naslajala ob svoji premoči nad njim. Ko pod nogami ni imel pedala svojega avtomobila, je bil popolnoma izgubljen. Z ritjo sem se naslonila na pokrov motorja, ki je bil razumljivo precej segret in tako prijetno ogrel moji premraženi ritnici.

V sekundi sem bila gola in z nago ritjo sedela na vroči pločevini. © iStockphoto

 
Potegnila sem ga k sebi in ga začela zbadati, čemu je tako prestrašen in ali morda prehitro vozim. Delal se je pogumnega, toda več kot očitno je bilo, da je znal upravljati samo z avtomobilom, na dekleta pa se ni preveč spoznal. To me je še bolj spodbudilo k temu, da sem ga začela nevede poniževati in mu vračati nazaj za ves pretrpljeni strah med vožnjo navzgor.

Naredila sem se trapasto, razmaknila noge in mirno vprašala, ali mi je ne misli polizati. V očeh sem mu videla neizmeren strah in tremo, nato pa dejala, naj se ne boji tako močno, saj se samo šalim. Ko je videl, da se norčujem iz njega, je pristopil, me prijel za rob trenirke okoli pasu in silovito potegnil navzdol. V sekundi sem bila gola in z nago ritjo sedela na vroči pločevini ter se spraševala, kaj se mi je zgodilo. Še preden sem pogledala navzdol, pa sem med nogama že čutila vročo zadevo, ki mi polzi po mali potrebnici. Bil je njegov jezik in naenkrat mi ni prav nič več deloval nebogljeno in prestrašeno.

Presenečena sem legla s hrbtom na topel pokrov in podplate nastavila na rob sprednjega odbijača.

Fant je obdeloval mojo pohotnico kot pravi mojster in zares nisem več vedela, kaj me je doletelo. Se je samo delal nebogljenega ali pa sem ga sama sprovocirala do te meje, da je postal pravi pokvarjenec? Nenadoma sem začutila njegove prste okoli gležnjev in že v naslednjem trenutku sem poletela navzdol proti njemu. S težavo sem se ujela na noge, ki pa so se mi v kolenih pošteno pokrčile, da sem se z obrazom znašla tik ob njegovem pasu. Še preden pa sem lahko dobro pogledala, kaj se dogaja, mi je že rinil svojega korenjaka naravnost v usta. Postal je izjemno predrzen in dobro sem vedela, da sem vse skupaj zakuhala sama, zato sem morala igro sprejeti.

Igro, ki mi je bila zelo pri srcu in sem se jo šla že velikokrat, le da ne na takšen način. Dejala sem, da to počnem samo zato, da bi nazaj grede peljal počasi, on pa mi je odvrnil, da bom za kaj takšnega morala postoriti še precej več. Nisem bila povsem prepričana, toda zdelo se mi je, da se je pravkar nekdo peljal mimo s kolesom brez luči. Upala sem, da ni videl, za kaj gre in še manj, da bi me prepoznal, saj prav zares nisem želela, da bi me v vasi označili za cipo, ki se daje dol kjerkoli se znajde. Kljub temu pa sem si že naslednji hip na pokrovu motorja grela premražen trebuh, od zadaj pa dobivala pošteno porcijo njegovega korenjaka, ki je še kako na tesno zapolnil mojo cvetočo potrebnico. Tako močno ga je zaneslo, da me je z dlanmi začel močno tolči po ritnicah, medtem ko sem jaz javkala, naj me nabije še močneje. Slednje je malce narobe razumel, saj je namesto svojega trdega tiča uporabil raje svoje dlani in me še močneje udarjal po ritnicah, ki so me še naslednji dan močno bolele.

... Nazaj je vozil počasi ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.