Magazin
345 ogledov

V Celju bo spet vroče

erotični sejem, erotika, Celje Žurnal24 main
Največja erotična manifestacija na Slovenskem, ki se bo na celjskem sejmišču odvijala med 13. in 15. decembrom, bo letos doživela stilsko in vsebinsko prenovo.

Šesti mednarodni erotični sejem v Celju, preimenovanem v sLOVErotika, bo tudi letos mineval v družbi domačih in tujih erotičnih zvezdnikov. "V treh sejemskih večerih se bo na velikem odru sejma zvrstilo okoli 50 nastopov domačih in tujih erotičnih zvezdnic in zvezdnikov, ki se bodo za nastope ogrevali tudi na Striptis odru ter v uradnem sejemskem foto studiu," napoveduje vroče dogajanje izvršna direktorica družbe Celjski sejem Breda Obrez Preskar. Erotični sejem, ki se bo odvijal med 13. in 15. decembrom, pa bo letos nekoliko drugačen, kot smo ga bili vajeni doslej. "Nova ekipa lošči novo podobo, nov bo tudi koncept, nekoliko drugačna pa bo tudi ureditev dvorane,“ razkriva Preskarjeva. Na sejmu pa bodo podelili tudi novo nagrado za posebne dosežke s področja domače zabavne industrije za odrasle, ki so jo poimenovali Zlati K.

Za moške in ženske oči

Max Modic Santana Blue | Avtor: Celjski sejem Celjski sejem
V vrhunskih erotičnih spektaklih, ki se bodo zvrstili v Celju, bodo lahko obiskovalci občudovali tudi tri slovenske predstavnice iz sveta trdoerotične zabave. Najbolj znana je vsem zagotovo La Toya, pa Santano Blue iz trdoerotičnega filma Gremo mi po svojo in mično debitantko iz trdoerotične uspešnice Zajtrk petelinov Karmen Čarna. "V Celje bo prišlo še šest veličastnih zvezdnic iz Francije, Češke, Latvije, Srbije in sosednje Hrvaške, katerih imena so nekaterim bolj, drugim manj znana. Gre za Pussy Kat, Carlo Cox, Savannah Secret, Coco De Mal, Tino Blade in Alexo Wild,“ je napoveduje Max Modic. Manjkala pa ne bo niti portugalsko-španska ekipa Beatboys Humanshow, ki se bo Sloveniji, še posebej nežnejšim predstavnicam, predstavila prvič. Marko, Bruno in Tom namreč že več kot desetletje navdušujejo nežnejši spol z izdelano koreografijo, vročim striptizom in izredno dinamičnimi predstavami.

Od čokolade do pripomočkov

Na sejmu bo mogoče ogledovati in kupiti tako modno erotično perilo, nogavice in obutev, kot tudi erotične pripomočke za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk. Že več let so med najbolj popularnimi različni lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, pa kondomi vseh barv, oblik in okusov, vaginalne kroglice, vibratorji in drugi fetiš pripomočki. Na voljo bodo tudi medicinski pripomočki za povečevanje moške spolne moči, vodna erekcijska črpalka za pomoč do optimalne erekcije, erotični filmi in umetniške slike. Obiskovalci se bodo lahko tudi posladkali s čokolado, a ne kakršnokoli, pač pa različnih erotičnih oblik. Na letošnjem sejmu sLOVErotika, šestim po vrsti, se bo predstavilo 21 direktnih razstavljavcev iz Avstrije, Belgije, Madžarske, Nemčije in Slovenije ter 13 zastopnikov tujih firm z več kot 40 blagovnimi znamkami. "Veseli smo, da nam je kljub nezavidljivim razmeram uspelo zadržati število ponudnikov na enaki ravni kot minula leta,“ pravi Preskarjeva. Organizatorji pa so prepričani, da bo tudi število obiskovalcev ostalo enako ali pa jih bo še več, saj v teh časih morda še bolj kot sicer potrebujemo sprostitev, ki jo takšen sejem, ki je za zdaj še vedno edini te vrste v slovenskem prostoru, lahko ponudi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.