Magazin
67 ogledov

V hotelu pozabili sovo, tarantelo in kačjo kožo

hotelska soba Shutterstock
Ljudje v hotelskih sobah pozabijo marsikaj, a naslednji seznam je prav bizaren.

Veriga hotelov Travelodge hotels je objavila seznam stvari, ki so jih gostje v njihovih hotelih po Veliki Britaniji pozabili v letu 2013. Osebje je med drugim našlo sovo z imenom Hedwig (ime sove Harryja Potterja), še nikoli nošeno poročno obleko oblikovalke Vere Wang, vredno šest tisoč evrov, kovček, poln spominkov s podobo princa Georgea, ter predporočno pogodbo. Našli so tudi tarantelo z imenom Herkul, 180 centimetrov dolgo kačjo kožo, 180 centimetrov velik lesen križ, uradne listine 2,3 milijona evrov vredne hiše, pa tudi še neodprto škatlo 12 tisoč evrov vrednega mobilnega telefona Vertu. Nek gost je pozabil poln kovček oblek za gejše.

Iz verige so sporočili, da je v njihovih 500 hotelih lani bivalo 16 milijonov gostov. Vse najdene stvari sicer skušajo vrniti lastnikom, a če jih po treh mesecih nihče ne pride iskat, jih podarijo lokalnim dobrodelnim ustanovam.

Iz Travelodgea so še sporočili, da so gostje v zadnjih 12 mesecih za seboj pustili 22.648 knjig, največkrat so pozabili tretji del trilogije Petdeset odtenkov sive.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.