Magazin
8 ogledov

V modi je spletna prostitucija

Preprosto. Žurnal24 main
Bi vam v teh težkih časih prišli prav dodatni prihodki? E-prostitucija je eden najlažjih in za nekatere morda tudi najbolj zabavnih načinov zaslužka prek interneta. Popularna je med začetniki in izkušenimi.

Obstaja kar nekaj načinov, kako služiti prek interneta. Eden je tudi e-prostitucija. Morda se vam zdi to na prvi pogled nesprejemljivo, drugim pa polni bančni račun. Za kaj pravzaprav gre? Brez odvečnega filozofiranja, e-prostitucija vključuje ženske, ki pozirajo, in hotne moške, ki jih gledajo, vse pa se dogaja v virtualnem svetu, recimo prek specializiranih strani za odrasle. Če želi nekdo uživati v čarih ženske, ki se mu razkazuje, mora seveda plačati.

Če se vam zdi zamisel morda mamljiva, se morate samo prijaviti na stran ewhoring.net, kjer boste dobili vse potrebne napotke. Med drugim priporočajo, da je fotografija, ki jo izberete za svoj profil, videti kot fotografija običajnega dekleta, ne pa kakšne pornozvezdnice. Na voljo so tudi drugačni načini, kako priti do denarja, vendar človek teži k preprostim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.