Magazin
67 ogledov

V nedeljo razstava eksotičnih živali

kača Shutterstock
V nedeljo 21. 10. med 9.00 in 16.00 lahko obiščete sejem Slo exo, na katerem bodo med drugim na ogled tudi številne eksotične živali.

Sejem bo v prostorih Viba filma na naslovu Stegne 5 v Ljubljani, nam je sporočil eden od ljubiteljev in poznavalcev eksotičnih živali Aleš Lubej. Na sejmu bo med drugim pomagal z nasveti pri nakupu in negi.

"Na sejmu se bo predstavilo okrog 45 prodajalcev iz Slovenije in tujine. Na ogled in naprodaj bodo razlicni plazilci; kuščarji,želve in kače, med katerimi bo na voljo tudi nekaj vrst strupenjač," pravi Lubej. Prav tako bodo na voljo različni členonožci in drugi nevretenčarji; pajki,škorpijoni, paličnjaki, bogomolke in hrošči. "Seveda pa ob vsem tem ne gre brez opreme. Zato bomo lahko tam kupili tudi terarije, grelna telesa, osvetlitev, podlage za razlicne tipe terarijev in dekoracijo," našteva. Na voljo bo tudi hrana za eksotične ljubljenčke. Po izkušnjah iz prejšnjih terminov sejma, organizatorji pričakujejo okrog 1.200 obiskovalcev.

Vstopnina za odrasle bo sedem evrov,za otroke do 14. leta pet evrov, za otroke do četrtega leta je vstop prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.