Magazin
19 ogledov

V Parizu odprli butik z moškimi

Moški butik
1/7
Reuters
Samske ženske bo gotovo razveselila novica o odprtju čisto pravega moškega butika, v katerem si lahko izberete in najamete gospoda pravega.

V Parizu je francoska spletna stran za zmenkarije Adopte-un-mec.com (posvoji moškega) odprla prvo čisto pravo trgovino s sanjskimi moškimi. Ženske si podobno kot obleke ogledujejo virtualne podobe potencialnih izbrancev, najljubše prestavijo v nakupovalno košarico in na koncu domov "odpeljejo" oziroma na zmenek naročijo gospoda pravega.

Bi izbrali gospoda mišičnjaka?

Na odprtju se je zbrala množica radovednežev, ki so sramežljivo skozi izložbo opazovali moške podobe. Nekateri "sanjski moški" so bili predstavljeni v steklenih zabojih in tako spominjali na še zapakirane lutke Ken. Pri podjetju za zmenkarije so se poigrali tudi z imeni, kot so Mr. Muscle, The Rocker, Balthazar … A lepotci, razstavljeni v steklenih izložbah, žal niso pravi kandidati za zmenke. Daily Mail poroča, da so ti le del reklamne akcije, se pravi naročeni manekeni, ki privabljajo ženske poglede.

Parižanke se bodo po svojega moškega v butik lahko odpravile do 21. septembra, nato pa se bo ta prestavil v Bruselj, Lausanne in Lyon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.