Magazin
348 ogledov

V postelji se je spremenila v tigrico

seks Shutterstock
Vse kupidove puščice so bile polomljene in od zadnje si je obetala precej. Kot bi izgubljena globoko v rudniku prižgala zadnjo vžigalico in upala, da bo našla pravo pot.

Od tistega večera je bilo odvisno vse, zato si je nadela nadvse drzno večerno obleko z globokim izrezom, ki je ponujal sijajen pogled na njeno bogato naravno oprsje. Pozvonil je ob dogovorjenem času in obstal kot vkopan, ko je odprla. "Čudovita si!" je končno spravil iz sebe.

Povabila ga je naprej, saj sta imela še dovolj časa, in mu ponudila pijačo. "Ob pogledu nate ne morem misliti na pijačo,“ je priznal. "Misliš resno? Zakaj imam potem še vedno občutek, da nisi povsem prepričan o naju?“ Debelo jo je pogledal in stopil k njej. "To misliš?“ "Aha,“ je odvrnila mlačno.

Takrat jo je iznenada prijel za roke, potegnil k sebi in jo tesno objel. Bil je izvrsten plesalec in glasba, ki je prihajala iz sobe, je bila ravno pravšnja za napad. Zaplesala sta iz predsobe, se zavrtela sredi dnevne sobe, nato jo je z elegantnim gibom položil na zofo.

Njena pljuča so divje zajemala zrak, velike prsi so se dvigale in spuščale, oči so se ji pošteno razprle. V njih je prebral neko prikrito pričakovanje, polno vprašanj, in vedel je, da je edini, ki pozna odgovore nanje.

Nežno jo je poljubil na usta in pod seboj meril njen utrip srca. Povsem je podivjalo, udarjalo obenj in vabilo njegovo, naj se mu pridruži. "Zamudila bova,“ je rekel in poskušal vstati. "Mi je prav malo mar," je odvrnila in ga potegnila nazaj. Ne bo dovolila, da se ji izmuzne, ko pa je že tako blizu.
"Želim si te … takoj … zdaj!“ "Pazi, česa si želiš, lepotička, hehe!“

Takrat je bilo jasno, da predstava odpade in da bosta večer preživela pri njej. Nihče od njiju ni imel nič proti temu, da se v objemu prepustita občutkom. Na zalogi je vedno imela nekaj dobrega vina, v pečici je bilo še dovolj piščanca, sladice pa sta se sklenila lotiti kar na začetku. Bil je previden z njeno oprijeto obleko, da je ne bi poškodoval, kazalo pa je, da je sama preveč neučakana. Pokali so šivi, razgaljala se je gola koža in naenkrat se je znašel pod njo, ukleščen med njenimi stegni. Kar težko je verjel, da je tako zelo nesramežljiva, saj mu je ponosno kazala prav vse. Z roko se je lotila njegovega korenjaka, ki se je kar nekoliko preleno spravljal pokonci, a je bil vendarle kmalu tisti pravi.

"Nikoli mi nisi povedal, kako imaš najraje,“ je bila drzna. "Nikoli me še nisi vprašala?“ je hrabro odvrnil in naprej božal zares veliki dojki. "A to se vpraša?“

Še preden se je do konca zasmejal, je že sedla na njegov ponos in si nadela nasmešek, kakršnega še ni bil deležen. Pomislil je, da se vendarle ni povsem motil, ko je v nekem trenutku začutil, da v sebi skriva neko predrznost in je ne izpusti ven. V postelji se je spremenila v povsem drugo žensko in si brez nepotrebnega zavlačevanja jemala tisto, po čemer je hrepenela. "Samo, da veš,“ je začela. "Tole bo le za preživetje, potem si šele nasrkal.“ "Tega se nadvse veselim,“ ji je odvrnil in jo potegnil nase, da je s prsmi legla nanj.

Med dlani je ujel njeno pohotno, lepo okroglo zadnjico in užival ob njenih sestradanih naletih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.