Magazin
126 ogledov

V postelji z direktorico

Lahko sem se prepričal, da njeni joški prav zares stojijo sami od sebe ... Žurnal24 main
Ko si zaljubljen, je svet lepši. Ko pa se ob tem zaljubiš kar dvakrat, potem ...

Z Dašo sva bila kot rit in srajca, vsak dan skupaj, še v službi sva se hodila naslajat, če je bilo vsaj pet minut časa. Vsi so nama zavidali najino idilo, še najbolj pa je šla v nos Mateji, ki je bila moja direktorica. Nikakor ji ni šlo v glavo, kako lahko tako seksi ženska, kot je ona, hodi naokoli samska. Pa saj ne, da je ne bi nihče hotel, toda vsi so se je bali zaradi njenega položaja v firmi in je niso dojemali kot možno partnerko v intimni zvezi. Prav nič ji ni pomagalo, da je nosila tesne hlače, ki so izpostavljale njeno, od aerobike izklesano zadnjico, prav tako tudi ne njeni globoki dekolteji, ki so ostali brez slinastih pogledov, saj se tja nihče še pogledati ni upal. Daša je dvomila v to, da me ne zanima moja seksi direktorica, čeprav sem ji govoril po resnici, toda prišel je dan, ko se je svet postavil na glavo.

Z direktorico sem moral na poslovno kosilo, tam pa me je zasula s svojimi zapeljivimi čari. Sem pač moški kot vsak drug in seveda sem opazil, da mi podtika ljubezensko aferico. Vabila me je na pijačo k sebi domov in mi potožila o svoji osamljenosti, pa kako si ne more najti moškega, ki nanjo ne bi gledal kot na šefa. Dejal sem, da se sam s tem ne obremenjujem, nisem pa samski, zato žal nisem pravi naslov. Takrat je začela razpredati o tem, kam so šli tisti časi, ko sta se dva, ki sta si bila všeč, pač dala dol ne glede na to, ali sta že bila zasedena in ni to nikogar motilo, če sta bila o tem tiho. Priznati je treba, da me je začelo močno rajcati in vse bolj nesiguren sem postajal vase, da se ji bom uspel upirati do konca. In prav sem imel.

Prav nič več me ni spominjala na ubogo dekle, ki nima sreče v ljubezni ... © iStockphoto

 
Odšla sva k njej domov, kjer sem videl praktično isto žensko, le da brez milimetra tiste tkanine, ki je zakrivalo njeno popolno telo. Lahko sem se prepričal, da njeni joški prav zares stojijo sami od sebe in ni tako samo izgledalo, ko je imela na sebi modrček in tesno majico. Nisem več vedel, ali me preganja občutek krivde ali pa je to tisti znak, ko se človek na novo zaljubi. Toda jaz sem imel Dašo še vedno rad, na vsak način pa nisem želel izpustiti sijajne priložnosti iz rok. In v teh rokah so že bile njene božanske prsi, ki so bile na otip tako lepo polne, da bi človek pomislil na kirurga.

Pa ni imelo nič opraviti z njim. Bila je pač zelo lepa ženska, ki je skrbela za svojo postavo v telovadnici pa tudi doma, kjer sem opazil kar nekaj pripomočkov za telovadbo. Tudi zelo zdravo se je prehranjevala in se skratka močno trudila, da je bila videti tako, kot je bila. Spustila je čop in si skuštrala dolge lase, ki so bili še hip zatem speti v tisto zategnjeno poslovno frizuro, ki te ob dobri bejbi najprej spomni na bič in usnjeno opravo. Ni trajalo dolgo, ko se mi je zazdelo, da ta opis morda sploh ni tako daleč od tega. Njen pristop je bil izredno dominanten. Prav nič me ni več spominjala na ubogo dekle, ki nima sreče v ljubezni, ampak bolj na nenasitno pohotnico, ki preži na svoje žrtve z enim obrazom, v svojem brlogu pa pokaže drugega in svoje kremplje zasadi v naivnega izbranca. In tiste kremplje sem še kako občutil v svojih ritnicah, toda bolečina je postala zanemarljiva, saj je na drugi strani s svojimi ustnicami prišla povsem blizu mojega trebuha. Očitno le nimam tako majhnega, kot se mi je zdelo, saj ni prišla do konca, videl pa tudi nisem vsega, ker so se mi oči obračale na belo vsakokrat, ko je z našobljenimi ustnicami pridrsela do jajčk, po katerih je nato celo znala opletati z jezikom.

 

Več vročega:

Bil sem v nebesih, moja Daša tega ni počela nikoli, a sem jo imel vseeno zelo rad. Njen pristop k seksu je bil popolnoma drugačen, ne morem pa trditi, da mi direktoričin ni bil všeč. Ravno nasprotno. Njena grobost je v mojih žilah še hitreje pognala kri, sesati pa kar ni in ni nehala. Razmišljal sem o vsem mogočem in skušal odmisliti, da mi ga liže šefinja, ki je za nameček še privlačna kot sama boginja seksa, saj sem že čutil orgazem na vrhu svojega junaka. Nikakor nisem želel končati na tako ponižujoč način, toda zares se nisem mogel več upirati svojim čutilom, ki so norela in divjala, ona pa ni in ni hotela stran. Seveda je dobila paket v svoja usta in prav nič ni kazalo na to, da bi jo kaj motilo. Kot da ne bi bilo nič, je nadaljevala, dokler nisem imel popolnoma izpraznjene zadeve. Nato je vstala, si slekla še spodnjice, ki so zapeljivo padle na tla in mi s prstom pokazala, naj ležem na posteljo. Zadnje, česar se spomnim, je bila njena izjemna postava, ki se je počasi spuščala nad mojega junaka, ta pa je v nekaj sekundah popolnoma izginil pod njenim gladkim gričkom. Roke so mi pristale na čvrstih ritnicah in pomislil sem, da sem si to menda želel že skozi vse življenje. Dašo imam zelo rad, toda direktorica je prava seks bomba in priznam, da se ji nikoli več ne bom mogel upreti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.