Magazin
49 ogledov

V roke ga je vzela kolegica

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Pridružila sem se ji, a ne spomnim se natanko, kaj se je dogajalo potem. Zdelo se mi je, kot bi bila drogirana in bojim se, da so nama nekaj podtaknili v pijačo.

Petek

11:00
Spomnim se noro glasne glasbe, ki mi je parala ušesa. Nizki basi so mi suvali v prsa in zdelo se mi je, da bom omedlela. Potem je prišel lastnik nočnega lokala in nama namignil, da sva na vrsti. Oblekli sva usnjeno opravo, ki nama jo je pripravil, a se je v njej dobro počutila le kolegica.

Pa še resnično seksi je bila videti, meni pa te reči ne pašejo kaj preveč. Počakala sem, da je vstopila prva in se še ukvarjala s čevlji, medtem ko je ona že pričela s svojim plesom in zvijanjem po sedežni.

Pridružila sem se ji, a ne spomnim se natanko, kaj se je dogajalo potem. Kar naenkrat se mi spomin prestavi na zabavo po nastopu in na vso pijačo, ki so nama jo znosili. Zdelo se mi je, kot bi bila drogirana in bojim se, da so nama zares nekaj podtaknili v pijačo.

Kasneje je nek tip želel plesati z menoj, a nisem bila za, zato pa ga je v roke vzela kolegica in z njim izginila neznano kam. Vrnila se je nasmejana, kuštravih las in evri za nederčkom. Še zdaj ne dojamem, da je zares storila to, kajti nad služenjem denarja na ta način že nekaj časa ni bila preveč navdušena in je tudi mene odvračala od tega.

Izkazalo se je, da ji je bil tipček všeč in je le vzela, kar ji je na koncu za nekaj minut obojestranskega užitka ponudil.

14:20
Imeli sva hitro kosilo, zdaj pa jo čakam, da pride iz kopalnice in da se odločiva, kaj bove počeli naprej. Omenjali sva selitev, a prebiranje nemških oglasov je v njeni domeni, zato … heh, že prihaja.

15:15
Takole je moj ljubi dnevnik.
Odhajave na obrobje mesta, kjer naju čaka poceni stanovanje, v ceno pa je vključeno celo nekaj hrane. Lahko si bova izposodili celo avtomobil, le tankati bo treba. Kot kaže, sva si našli primerno zadevo in jutri se zagotovo seliva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.