Magazin
54 ogledov

V sanjah do vrhunca

Žurnal24 main
Končno sem ga ugledala, ko se je ves nasmejan bližal kraju, kjer sva bila zmenjena. Dolgo se že nisva videla. Predolgo. Sledil je iskren objem poln čustev ter poljub, ki mi je pomenil vse na svetu.

Preden je odšel, sem mu obljubila, da ga bom čakala. In sem ga. Brez vprašanj, ali mi je bil zvest, je morda spoznal kakšno novo prijateljico, sem ga prijela za roko in ga povedla proti mizi, kjer naj bi po dolgem letu in pol znova skupaj sedela. Šele pri mizi sem ugotovila, da sem vsa razmazana okoli oči, ki so se hitro napolnile s solzami sreče, ko sva prišla skupaj. Morala sem iti na stranišče uredit zmedo, po drugi strani pa kar nisem mogla zopet stran od njega. Ves čas je okoli naju enakomerno drdralo, a me zvok ni motil. Nasprotno, bil je pomirjujoč in me celo sprostil, ko sem mu prisluhnila. Vedela sem, da niso ljudje, a kaj dosti se z njim nisem več obremenjevala. Ekspresno urejena sem prišla nazaj in kot bi prevrtela film naprej, že zadovoljna hvalila odlično kosilo ter izbrano vino, ki je sodilo poleg. Ves čas me je gledal tako zaljubljeno kot tisti dan, ki sva ga nazadnje preživela skupaj. Komaj sem čakala, da ga ponoviva. Takrat sva 24 ur preležala v postelji, se božala in ljubila ter hrepenela drug po drugem.

 

Okus vina je ostal na mojih ustnicah, toda naslednji spomin v vrsti najinega snidenja je bil že v velikanski in udobni postelji. Tresočih rok mi je privzdigoval dolgo obleko in presunjen opisoval lepo telo, ki ga je sanjal leto in pol. Samo zanj sem pozabila obleči spodnjice in dejstvo, da je nepričakovano kmalu ugledal mojo nežno in gladko urejeno lepotičko, ga je vrglo po meni. Sesal je moj vse bolj nabrekli klitoris, tiščal vanj z vrhom svojega jezika ter z rokama objemal moje boke in me vlekel k sebi. Želodec mi je prilepilo ob hrbtenico, trebuh se mi je povsem udrl, prsi pa so stopile v prvi plan. Objela sem jih s svojimi rokami, jih mesila in se predajala užitkom, kakršnih že predolgo nisem bila deležna. Tako zelo sem ga ljubila in on je ljubil mene. Njegov jezik se je znašel globoko v njej, jaz pa sem pritajeno ječala in lovila ritem drdrajočega zvoka, ki je še vedno odzvanjal v moji glavi. Tudi takrat me ni motil. Vodil me je skozi vasi, preko polja in travnikov, mi odkrival poglede na gore in spominjal na to, da imata lepota in užitek lahko več obrazov.

 

Moj ljubimec mi je nenadoma zrl v oči in se mi smehljal z navlaženimi ustnicami, ki so še trenutek nazaj bredle po mojem prepohotnem mednožju. S svojim enormnim korenjakom je vstopil vame, da mi je v hipu odvzelo sapo, ki sem jo še kar nekaj časa neuspešno lovila. Bil je v meni. S celim. Z usti se je prisesal na moje, mi potisnil jezik vanje in s svojimi boki pričel vse hitreje prihajati proti meni. V glavi se mi je razlivala mavrica barv, z nogami sem se oklenila njegovega možatega telesa in mu skušala priti čim bližje. Znašla sva se v popolnem položaju, ki je osrečeval oba in naju vodil do neverjetnega vrhunca, ki me je dobesedno prisil do dolgega in strastnega krika, po katerem sem odprla oči in se meglenega pogleda ozrla okoli sebe. Začudena starka in nasmejani mladenič sta zrla naravnost vame, jaz pa sem desnico potegnila stran od prepotenega mednožja. Osramočena sem pogledala skozi okno in raje prisluhnila drdranju vlaka, ki me je peljal domov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.