Magazin
27 ogledov

V šov Bilo je nekoč si želijo tudi znani obrazi

sebastijan Planet TV
Bilo je nekoč. Planet TV je prejel več kot 700 prijav.

Izvedeli smo, da se je v šov Bilo je nekoč, ki ga bodo začeli snemati že čez nekaj tednov, prijavilo kar nekaj znanih obrazov iz preteklih resničnostnih šovov. Povratek na male ekrane si med drugim želijo Darinka iz prve sezone Kmetija: Nov začetek, Sebastijan iz druge sezone ter Nejc iz Bara.

Slednji pravi, da se je prijavil zaradi denarja in prepoznavnosti. "Mislim, da ljudem še nisem uspel pokazati vsega, kar zmorem. Menim, da sem zanimiv za gledalce, saj znam biti totalno 'odštekan', provokativen in takih si želijo gledati,“ je Nejc povedal za Žurnal24. Poklicali smo tudi Darinko, ki pa se je v šov prijavila iz drugačnih vzgibov. "Iz Kmetije: Nov začetek sem prišla popolnoma spremenjena. Šov človeka spremeni. Spoznala sem, da smo ljudje včasih lahko zelo nesramni in da prehitro sodimo o drugih. Sodiš lahko le sebi. Najbolj pa sem vesela, da sem v šovu spoznala Miho Kavčiča, s katerim sva še vedno prijatelja. Denar zapraviš, pravo prijateljstvo pa ostane.“

Sebastijan pa pravi, da si želi v šov, ker je lačen novega znanja. "Denar ni moja motivacija,“ je še povedal za naš portal.

Kot smo prvi pisali, bodo šov snemali v tej stari hiši na Vrhniki.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:31 31.januar 2016.

    Če se že greste šove dejte vsaj nove ljudi ki delajo to za hec not ne pa obupance ki delajo to zarad tega ker jim prejšnič ni uspel bodisi pri slavi bodisi pri denarju.