Magazin
27 ogledov

V spodnjicah je našla toplega korenjaka

seks Shutterstock
"Bi se igral?" ga je vprašala seksi rdečelaska in mu roko položila na koleno.

Sedel je ob njej na kavču in jo oblizoval z očmi. Vedel je, da bo kmalu lahko počel z njo, karkoli mu bo padlo na pamet. Ni se mu mudilo. Nikamor mu ne bo ušla. Prepustil se je njeni igri in užival v njenih predrznih dotikih. Njen špičast jeziček je plesal med njenimi ustnicami in vsake toliko je z njim potegnila po njegovem obrazu. Zaprl je oči in pustil, da mu je polizala ustnice. Njena levica je bila že zdavnaj na njegovem mednožju in bil je vesel, da se mu ni dvignil, kot bi ga izstrelil iz topa. Želel je pokazati, kako močan je, in ji povedati, da se bo morala precej bolj potruditi za njegovo naklonjenost.

Odpela mu je zadrgo in s prsti previdno zdrknila v razporek. V spodnjicah je našla toplega korenjaka, ki je že kazal prve znake predaje. Počasi, a zanesljivo se je polnil s krvjo, postajal vse večji in trdnejši na otip. Ko je nekajkrat potegnila kožico preko debele glavice, je ta tako nabreknila, da je le še s težavo prišla prek nje. Odpela mu je še pas in gumb na hlačah ter jih nekoliko potegnila navzdol. Sklonila se je naprej, njega pa je v tistem trenutku zajel val ugodja.
Z umetno dodelanimi ustnicami je objela korenjaka in se prav pokvarjeno, počasi spustila navzdol po njem. Zdaj je bil trden kot skala in je kljub zavidljivim centimetrom v popolnosti izginil v njenih ustih.

Rdečelaska je Znala fafati in to je bil tudi eden izmed razlogov, da je sedel tam. Prijel jo je za ognjene kodre, kar nekoliko grobo nabral lase v šop in jo potegnil k višku. Za trenutek je ugledal sam vrh svojega tiča, potem pa jo je znova potisnil nanj. Tako dobro mu je delo. Momljala je kot bi ga prigovarjala naj to še naprej počne. Ne bi ji bilo treba, saj jo je vse pogosteje dvigoval in nabijal nazaj na svoj pokončen ud, da ji je že pošteno zmanjkovalo sape. Po še nekaj sunkih, ki jim ni bilo videti konca, je njegov prijem končno popustil in vrgla se je nazaj v kavč in glasno lovila sapo. "Svinja!" se je zadrla. "Boš že dobil svoje!"

V resnici ni bila jezna nanj, saj ji je bil njun nekoliko grob odnos zelo všeč. Rada je imela občutek seksualne podrejenosti. Izpod blazine je potegnila velik, črn vibrator in ga vtaknila v usta.
"Še nimaš dovolj?" je siknil in si povsem slekel hlače. "Tega ne bova potrebovala. Danes ne."
Črno zverino je potisnila nazaj pod blazino in izpod nje izvlekla zavojček s kondomom. Z zobmi je pretrgala folijo in mu na debelo glavico namestila rožnat plašček. Potem ga je z usti povsem raztegnila po celotnem udu in mu pri tem ves čas gledala v oči.

Položil ji je dlan na čelo, ter jo odrinil od sebe. Prijel jo je za potetovirane gležnje in ji noge tako močno pokrčil, da so bila njena kolena poravnana z njeno glavo. Zazrl se je v pobrito češpljo, ki se je zdaj pošteno razprla in ga tako nesramno nastavljena, kar vlekla k sebi. V enem sunku je bil v njej, njen krik pa je razparal zrak v sobi. Dolge nohte mu je zabila v golo kožo na hrbtu, on pa je v divjih naletih prihajal nadnjo. Sikala je skozi biserno bele zobe, ga vzpodbujala, on pa ji je mečkal velikanske umetne joške. Zdaj se je prijela za kolena in si sama držala noge visoko v zraku, ter šobila nabrekle ustnice. Uščipnila ga je za prsno bradavico, on pa ji je vrnil, z nič kaj nežno, klofuto. Zasmejala se je na ves glas in ga uščipnila še enkrat, ter prejela še eno klofuto. Zdelo se je, da ga je povsem razbesnela in naslednjih nekaj minut je bilo res živahnih. Pospešil je kolikor je mogel, v obraz je bil popolnoma zaripel in kapljice znoja so mu padale s čela. Nenadoma je izvlekel tiča, snel kondom in jo prijel za lase, ter potegnil k sebi. Nič mu ni moglo dati večjega užitka od orgazma v njenih požrešnih ustih.

Asistentka jima je podala papirnate brisače, lučkar je ugasnil reflektor, režiser pa se jima je nasmehnil, ko sta se gola kobacala s kavča. "Tako se dela mojster! Bravo Jasna!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.