Magazin
33 ogledov

V stanovanju samskega moškega

Avtomobilčki imajo zeleno luč, a naj jih ne bo preveč! Žurnal24 main
Moški, ki si v svojem življenju želijo ljubezni, a te žal ne najdejo, bi morali v skladu s feng šuijem v stanovanje vnesti kanček ženske energije.

Stanovanja samskih moških običajno krasijo tipično "moški" predmeti. Na mizah ni pogrinjkov, le kakšen pepelnik in umazan kozarec od prejšnjega dne. Oken ne zastirajo zavese, stene pa so obvezno bele. In čeprav se močno oziramo naokoli, ne moremo uzreti lončnice ali vaze s cvetlicami. Zbirke avtomobilčkov, plakati z vojnimi junaki in modeli letal so edini, ki smejo stati na policah ali biti na stenah.

Na stene izobesite slike žensk
Moški, ki ste samski in želite v stanovanju spodbuditi žensko energijo ter s tem izboljšati svoje ljubezensko življenje, morate vanj obvezno vnesti žensko navzočnost. To lahko storite tako, da na stene izobesite umetniške slike, na katerih so upodobljene ženske, pri tem pa se izogibajte podobam zgodovinskih žensk, katerih preteklost vam ni v celoti poznana.

 

Preberite še:

Letala nadomestite s cvetlicami
V svoje stanovanje postavite tudi kakšno lončnico (najbolje bršljan, palmo ali orhidejo), ki ne zahteva pretirane nege. Lončnica bo v vaš dom prinesla novo, pozitivno energijo. Na kuhinjsko mizo dajte šopek rezanih cvetlic, ki so aktualne v posameznem času, bele stene pa prepleskajte s toplimi barvami. Na izbran kraj v stanovanju postavite še dišečo svečo, ki po feng šuiju pomaga priklicati pozornost. In ne pozabite, da pri vnosu ženske energije v stanovanje ne smete pretiravati, saj je učinek lahko nasproten od želenega.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.