Magazin
3 ogledov

V znamenju kulture tudi na silvestrovo

Odgrinjajte velike zastore tudi na zadnji dan v letu. Žurnal24 main
Najdaljšo in najbolj noro noč v letu si lahko obogatimo tudi s katerim od številnih kulturnih dogodkov. Predstavljamo vam del ponudbe v Ljubljani, izbor pa je vaš!

Pa poglejmo najprej na gledališke odre. V MGL si lahko na velikem odru ogledate muzikal Goslač na strehi, na malem odru pa predstavo Punce in pol. V SNG Opera in balet bodo na silvestrovo uprizorili opereto Vesela vdova, za uvod v novo leto pa januarja pripravljajo premiero opere Knez Igor Aleksandra P. Borodina. V SNG Drama so za silvestrsko predstavo izbrali delo Matjaža Zupančiča Vladimir. V Šentjakobskem gledališču si lahko ogledate Hamleta v pikantni omaki. 300 Kosmatih pa je predstava, ki jo pripravljajo v Siti Teatru BTC.

Silvestrovo je zadnji dan
Nekaj razstav v Ljubljani se bo zaključilo ravno na silvestrovo. Tako je zadnji dan v letu še čas, da si v Narodnem muzeju Slovenije ogledate razstavo Primož Trubar (1508–1586). V KUD France Prešeren si lahko ogledate dve razstavi. V Galeriji Koncert (slike) Daniela Homšaka, v Klubski sobi pa gostuje Iskra Beličanska s fotografijami Preprosto in mojstrsko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.