Magazin
76 ogledov

Vame je prodrl na plaži

erotika, plaža, strast, seks Shutterstock
Pritekla sem iz morja in se napotila naravnost k njemu. Ko sem uvila nekaj ledene vode iz svojih dolgih las po njegovem razgretem hrbtu, ga je dobesedno vrglo naokoli.

Sprva jezen pogled se je spremenil v širok nasmešek preko celotnega obraza. Kaj pa drugega, ko pa sem nad njim stala skoraj gola in ga zapeljivo gledala. Razkoračila sem se nad njim, nato pa počasi spustila svojo zadnjico nanj. Sklonila sem se k njemu, da so mi velike prsi zaplavale naprej, on pa jih je ujel med dlani in jih stisnil skupaj. Poljubil me je na vsako po enkrat, nato pa ustnice prislonil ob moje. "Slana si."

Sol naju ni odvrnila od izkazovanja ljubezni in poljubi so postajali vse daljši in bolj strastni. Čutila sem, kako mi z las voda odteka po hrbtu in se ustavi tik nad zadnjico, ki je vse bolj ritmično poplesavala v njegovem naročju. Če ne bi imel na sebi kopalk, bi ga verjetno že zdavnaj imela v sebi. Bila sva sama in to ne bi bil nikakršen problem. Dlani so mu spolzele preko mojega hrbta in ustavile na ritnicah. Krepko ju je stisnil in neučakano zavzdihnil. "Mater kakšno rit imaš!" Njegova hlačna pošast se je pričela prebujati in še preden sem se mu zaradi tega lahko nasmehnila v obraz, je že imel trdega kot beton. Zapeljivo sem se z mucko drgnila ob nabreklino, pri tem pa nežno momljala, kot bi jedla najbolj slastno čokolado na tem svetu.

Ob misli na to, kako jo ližem in sesam, da se mi topi v ustih, se nisem mogla izogniti sladici, ki je bila pri roki. Z jezikom sem zapustila njegove ustnice, se spustila z njim preko brade na trup in vlekla z njegovim vrhom vse do roba kopalk, ki so se počasi že umikale mojim poljubom. Dvignil se je na komolce, a rekel ni nobene. Odmaknila sem še nekoliko vlažne kopalne hlače, da sem prišla do njihove vsebine, nato pa brez pretirane romantike vzela korenjaka v usta. Bil je hladen, kot bi pravkar priplaval iz morja. Pa tudi nekoliko slan, a me to seveda ni motilo. Ves čas sva oba imela sol v ustih, zato to ni bilo nič posebnega. Oboževala sem njegovega tiča, ki je znal zadovoljiti, kadar je prišel na vrsto za to. Tokrat je bil na vrsti za zadovoljstvo sam. Obožuje, kadar ga med tem početjem gledam v oči in se nesramno poigravam z nabreklo glavico v svojih ustih. Jezik mi je švigal po njej sem ter tja in plesal okoli luknjice, kjer je bil njegov korenjak najbolj občutljiv.

seksi, seks | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Ko sem ga v usta vzela celega, so se mu oči nagonsko zaprle in sledil je njegov dolg vdih in izdih. Prav počasi sem z ustnicama prišla do samega kraja precej velikega korenjaka, nato pa enako počasi krenila nazaj proti vrhu. To sem nato storila še nekajkrat in se čudila, kako potrpežljiva sem, saj sem bila potrebna kot sahara vode. Moje sesanje velikega tiča ga je povsem razorožilo in kmalu je padel na hrbet, ter se popolnoma predal v moje roke. Prenehala sem z lizanjem vrha korenjaka in se po vseh štirih spravila nadenj. Joški so mu bingljali nad glavo, vanj pa je zrla pohotna mladenka, ki si je želela divjega seksa z njim na javnem kraju.

Prav počasi sem se z boki spustila nad njegovo bogastvo in z vrelo češpljico poiskala nabreklino pod seboj. Nekaj časa sem se le zadovoljno drgnila obenj, nato pa ga pričela jemati vase.
Otročje lahko sem ga ujela v vlažen objem in ga skrila celega v pohotno mednožje. Skupaj sva zavzdihnila, se na dolgo poljubila, joški pa sem mu prislonila ob telo. Nabrekli bradavički sta se ogreli na njegovi koži, jaz pa sem zakuhala na njegovem tiču, ki je polnil mojo spolno praznino.
Ječanje se je pomešalo med butanje valov in zabijanje ritnic ob njegova stegna. Sonce je bilo visoko na nebu in še dobro, da sva imela senčnik.

Pohotno sem se nabijala nanj, mu joški tiščala na obraz, ter zahtevala vrhunec, ki sem si ga tako zelo želela. Prejšnji večer me je do njega v apartmaju pripeljal s svojim jezikom. Tokrat je bil na vrsti korenjak, ki sem ga tako zelo oboževala, da sem mu ga včasih fafnila čisto tako, za šalo v avtu, kinu, ali kje drugje. Natikala sem se nanj, se z rokama uprla v njegove prsi in z na široko odprtimi usti, ter belim pogledom priznala, da mi prihajaaaaa ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.