Magazin
31 ogledov

Več svetlobe v kopalnici

Kopalnico lahko osvetlite in vizualno povečate z nekaterimi dekorativnimi prijem Žurnal24 main
Pozimi so dnevi krajši, temperature nižje in vedno več časa preživimo doma. V svojo kopalnico z enostavnimi in poceni dekorativnimi prijemi vnesite več svetlobe.

Imate radi nežno belino kopalnice in si želite, da bi ta postala oaza elegance? Do več svetlobe v kopalnici lahko pridete z naslednjimi prijemi.

Ekološke žarnice
Idealno je, če je v kopalnici okno, saj je naravna svetloba najprijaznejša. Če okna v kopalnici nimate, se odločite za ekološke žarnice, ki dajejo belo svetlobo. Osvetlite lahko tudi kabino za prhanje.

Ogledala

Kopalnico lahko povečate in osvetlite tudi z ogledali. Na steno za umivalnikom namestite veliko ogledalo, ki bo ustvarjalo občutek večjega prostora.

Dolge linije
V majhni kopalnici bodo dolge linije pomagale pri optični povečavi, bele ploščice pa bodo pripomogle k svetlejšemu občutku.

Svetle stene in tla

Tla in stene svetlih barv bodo prostor odprle, povečale in ga naredile svetlejšega. Če je to za vas prevelik finančni zalogaj, lahko enostavno kupite veliko belo kopalniško preprogo in vaša kopalnica bo popolnoma drugačna.  

Steklo

Namesto klasičnih kopalniških omaric si omislite steklene, ki bodo prostor naredile zračen, obenem pa bodo kopalnico navidezno povečale in odprle.

Bele brisače, sveče ...

Kupite belo zaveso za prhanje, bele brisače, sveče, skledico za milo ali belo držalo za toaletni papir. V kopalnici boste z nekaj novimi dodatki ustvarili sproščeno atmosfero in vizualno večji prostor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.