Magazin
22 ogledov

Večji zaslužek za manj dela

Čas je denar. Žurnal24 main
Želite imeti več prostega časa, obenem pa več denarja in manj stresa? Udeležite se dobrodelnega marketinško-motivacijskega seminarja!
Kje se dogaja?
Največje slovensko marketinško-motivacijsko dogajanje bo v Hali Tivoli dne 17.01.2008 ob 17.30 uri. Še je čas za prijavo.

Kdo organizira?
Mag. Aleš Lisac, direktor podjetja Lisac & Lisac, d.o.o. spet (bojda zadnjič) podarja brezplačno marketinško predavanje, katerega gost bo motivacijski govornik Smiljan Mori. Ob tej priložnosti obiskovalce poziva, da do 17. januarja 2008 kateri koli dobrodelni organizaciji nakažejo 50 evrov oziroma manj, če toliko ne morejo. Saj vsak evro šteje.

Kaj prinaša?
Na motivacijskem seminarju se boste naučili kako pridobiti dodatni 2 uri časa na dan, kako hitro povečati motivacijo, kako se znebiti strahu in steči uspehu nasproti, kako delovati v stresnih situacijah, kako motivirati sebe in svoje sodelavce, kako si zgraditi fantastično kariero, in še in še. Z udeležbo na tem seminarju vam bodo predstavljene tehnike in prijemi, s katerimi boste zelo učinkovito povečali svoje dosežke – ne le tako, da boste delali prav, temveč da boste delali prave stvari.

Komu je seminar namenjen?
Seminar je namenjen prav vsakomur, ki si želi dvigniti kvaliteto življenja ter si zgraditi uspešno kariero. Še posebej pa je namenjen ambicioznim posameznikom, direktorjem, lastnikom podjetij, top managerjem in tistim, ki vsakodnevno sprejemajo težke odločitve. Tam boste dobili informacije in zagon ter razvili vrsto strategij, ki vam bodo omogočile hitreje, elegantneje in učinkoviteje dosegati zastavljene cilje.

Smiljan Mori: ''Nehajte sanjati - začnite živeti življenje, z več strasti, sreče in zadovoljstva kot kdajkoli prej!''
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.