Magazin
345 ogledov

Večurni seks

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Sonce mi je posijalo naravnost v glavo, da sem bil še bolj zmešan kot že sicer. Ležal sem kot krava čez celo posteljo in skozi priprte veke ugibal, v kakšnem položaju sem.

Slika se mi je pred očmi še nekoliko vrtela, a bolj kot ne mi je bilo jasno, da z glavo ne ležim na pravem koncu. Bil sem preutrujen, da bi se prestavil, in spraševal sem se, ali sem sploh kaj spal. Boleči vrat me je opomnil na vratolomne vaje iz prejšnje noči, zato sem le s težavo pogledal po postelji in ugotovil, da moje nimfomanke ni poleg. Ne rečem, da o čem podobnem nisem sanjaril vsaj vsak drugi dan, toda eno je nekaj si želeti, nekaj povsem drugega pa je to doživeti. Lepo si je zaželeti, da bi skočili sto metrov od tal, a predstavljajte si pristanek, če bi se vam želja nenadoma uresničila. In meni se je.

Nisem skakal v zrak, sem pa zato po postelji z nepotešljivo mačko in vsakokrat, ko sem se želel splaziti iz postelje, me je s svojimi dolgimi krempeljci potegnila nazaj. Začelo se je povsem običajno, kot z drugimi dekleti. Poljubi, otipavanje, a le njena odkrita želja po mojem tiču že na samem začetku mi je počasi odkrivala, da vse skupaj ne bo povsem običajno. Kmalu mi je že odpela zadrgo in od takrat dalje njena roka ni šla več iz mojih hlač. Bil sem srečen, saj sem imel korenjaka ves čas v pohotnem objemu njene roke, kmalu tudi ust, nato pa še vrele in kot rečeno nepotešljive muce. Sanje so se mi uresničevale, ležal sem pod pohotno lepotico, ki ni poznala besede dovolj. Sesala mi je tiča, ga oblizovala in ne da bi trznila, tudi pospravila, kar je pridelala. Česa podobnega še nisem doživel in občutek je bil božanski. Pomislil sem, da bo nekaj časa mir, a sem se zmotil. Takoj me je naskočila in mi dala vedeti, da ima tako mokro muco, kot da bi jo zalivali z vrtno cevjo. Nabijala se je na mojega še skelečega korenjaka in mi s tem na obraz privabila čudno grimaso. Očitno je v tem uživala, saj se mi je ves čas smehljala in mi zapeljivo grozila, da me bo naskakovala do smrti.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Po kaki uri in pol ter tretjem orgazmu sem pomislil, da morda misli resno. Tisto s smrtjo zaradi seksa namreč. Bil sem izčrpan, nabrekel ud pa me je že pošteno bolel. Če ga ne bi videl, bi rekel, da krvavi.  Ona pa, kot da se ne bi zgodilo nič. Le na čem je? Na koki, ekstaziju …? Ali pa je samo bolno potrebna?
Znova je planila po meni, me zgrabila za tiča in me pohotno pogledala v oči. Nekoliko plašno sem ji odvrnil, da bi morda malce počivala, ona pa v istem hipu na vse štiri in s svojo pohujšljivo, seksi ritko visoko v zrak tik pred moje oči.
Čeprav nisem imel volje za še eno rundo, pa so se moje oči nalepile na njeni napeti ritnici. Želja v glavi je bila, a v telesu in tiču ni bilo več moči. Vsaj mislil sem tako. "Daj mi ga v ritko," je zapeljivo dejala in pogledala nazaj proti meni. Zbral sem še zadnje atome moči, da bi si izpolnil to dolgoletno željo in da ne bi izpadel nesposoben. Bolelo me je kot hudič, verjetno precej bolj kot njo, ki je očitno silno uživala ob mojem prodoru v namazano luknjico. Pri roki je imela ob postelji vedno tubico vlažilnega gela, s katerim kot kaže ni štedila, ko je šlo za užitek.

Z zadnjimi močmi sem se je lotil in se s tresočimi nogami stežka zadrževal v ustreznem položaju. In potem sem se naslednji dan prebudil v njeni postelji, zmešanih misli in v dilemi, ali se je prejšnjo noč vse to zares dogajalo ali pa sem samo sanjal svoje najbolj umazane sanje v življenju. Takrat so se prav počasi odprla vrata v sobo in med njimi je stala ona, povsem gola in pohotnega pogleda, ki mi je pravil, da sem svojo priložnost za pobeg že zamudil.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.