Magazin
1617 ogledov

Vedel je, da prihajam

seks Shutterstock
Vsa nervozna sem skakala po sobi, se borila s stotimi mislimi na enkrat in razmetavala po omarah. Na tleh je ležalo vse od dolgočasne pižame, pa do erotičnega perila in spolnih pripomočkov. Kar zgrozila sem se ob pogledu na vse tisto in se spraševala, ali sem to res jaz.

Potem sem se nasmejala kot še nikoli in pohitela v kopalnico. Zmetala sem oblačila s sebe in stopila pod prho. Tako dobro mi je dela topla voda, saj je bilo mrzlo kot le kaj. Stala bi tam tudi eno uro, če bi imela čas, pa ga nisem imela. Segla sem po britvici in peni, ter obdelala frizurico moje miške. Sprva sem izoblikovala trikotniček, potem črtico, še nekoliko tanjšo in na koncu potegnila še preko nje in s prsti zadovoljno pogladila gladko češpljico. Ko sem se prepričala, da so povsem gladke tudi moje noge, sem končala z zlivanjem tople vode in stopila pred ogledalo. Otrla sem se v brisačo, jo sprva zavila okoli telesa, potem pa spustila na tla in se ponosno opazovala v ogledalu.

Ves trud na aerobiki je bil poplačan in s svojim lepo oblikovanim telesom sem bila vsekakor zadovoljna. Ritka je kar vabila po otipavanju, ko sem nanjo navlekla čipkaste »brazilke«, pa še toliko bolj. Z nobenim modrčkom nisem bila zadovoljna, zato sem zgoraj oblekla le oprijeto majčko, še enkrat preverila vse skupaj v ogledalu in nestrpna odšla v sobo. Še prej sem nadvse tiho odklenila vhodna vrata, potem pa se udobno namestila na postelji in prižgala TV. Nervozno sem pogledovala proti uri na steni in ko je končno kazala pravi čas, napela ušesa. Zdelo se mi je, da ni ničesar. Niti najmanjšega šuma ni bilo. Potem pa vendarle.

Kljuka je zaškrtala in vrata so se s tihim glasom odprla ter zaprla. Odejo sem si potegnila do oči, ugriznila vanjo in še bolj odprla oči. Ko so se pričela odpirati še vrata v mojo sobo, sem zadržala dih. Bil je on! Točen kot ura, lep kot vedno in nasmejan do ušes. Zleknil se je k meni, potegni odejo z mojega obraza in me poljubil. „Je odšla?“ sem ga vprašala. Samo pokimal je in dodal: „Za vedno.“

Potem je z roko prešel po mojem telesu, ki se je napelo kot struna in se ni ustavil vse dokler ni pod odejo prišel do bele čipke, pod katero se je skrivala gladko pobrita češpljica. Ustnice so se mi zatresle, zajela sem sapo in se zagledala v njegove modre oči. Znova me je poljubil. Tokrat se najine ustnice dolgo niso ločile in njegovi prsti so se nenadoma znašli v mojih spodnjicah.

„Mmm, povsem gladka?! Tole si moram pa pobližje ogledati.“

Bila sem tako vzburjena, da bi mi lahko prišlo vsak hip. Izginil je pod odejo in med nogami sem kmalu začutila njegove vroče ustnice, ki so sejale poljube po moji češpljici kar preko zapeljivih spodnjic. Počasi, a vztrajno, jih je vlekel z mene, vse dokler nisem bila pred njim gola in je lahko svoja usta končno prislonil na gladko lepotičko. Njegov jezik mi je razpiral vhod v potrebnico, se vrtel okoli ščegetavčka, ki je povsem nabreknil in me tako potiskal iz ene norosti v drugo. Grebla sem s prsti po njegovih laseh, ga nič kaj nežno vlekla zanje in ves čas ječala, da me bo vsak hip konec. Bilo je tako lepo, da ne znam opisati. Ni besed za stanje v katerem sem se znašla.

Bila sem tako zelo odstotna, da sploh ne vem, kdaj se je slekel in mi svojega nabreklega korenjaka naslonil na razprte ustnice. Nekajkrat sem ga vzela v usta, se ga oklenila s tresočimi rokami, nato pa milo prosila naj dokonča z njim, kar je pričel z jezikom. Njegovo mišičasto telo se je čudovito napenjalo nad menoj, ko mi je med široko razprtimi nogami prinašal veselje v obliki trdega tiča. Nisem želela priznati, da mi že prihaja, a je bilo vse skupaj tako silovito in doživeto, da je še kako dobro vedel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.