Magazin
1656 ogledov

Vedno bolj pohotna

null Žurnal24 main
Moje življenje je bilo in je še vedno vseskozi pestro, polno dogajanja, predvsem pa sem z njim zadovoljna, ker si ga krmarim sama. Trenutno sem samska, kar pa zna biti v mojih letih težava.

Če bi iskala družbo preko kakšnega oglasa, bi se opisala nekako takole: "44 letna, srečno ločena dama, dobro situirana, atraktivnega videza in lepih oblin. Če so ti všeč nagajive blondinke, sem prava zate."

Prijateljice mi že vsa leta zavidajo moj izgled, postavo in voljo, ki jo imam kljub letom, ki počasi že namigujejo, naj se umirim in živim družinsko življenje.
Nikoli nisem bila takšna. Že od nekdaj rada hodim na zabave, spoznavam nove ljudi in pravi uspeh je bil, da me je bivši mož gledal toliko časa. Otroka sta že zdavnaj odrasla, živita na svojem, jaz pa samska, neobremenjena in neverjetno pohotna.

Moj hobi je nakupovanje, najraje pa hodim v butike s spodnjim perilom. Pa ne v vsakršne butike, pač pa le v tiste, ki lahko nudijo najbolj erotične in zapeljive kose spodnjega perila. "Gospa! Najraje bi vas slikala in poslala na kakšno revijo. Zagotovo bi uspeli," se je čudila mladenka, zaposlena v butiku, ko je na mojo prošnjo pokukala v kabino, da bi ocenila kako mi stojijo zadeve.

"Fantastična ste!" kar ni mogla odnehati. "Ne vikaj me, prosim. Se bom še staro počutila," sem ji smeje odvrnila. "Vzela bom. Pa še tiste kose od prej." V očeh sem ji videla, da me zares občuduje in verjetno si je želela, da bi bila videti kot jaz, pa čeprav je bila v tistem hipu kakih 20 let mlajša od mene. Prav to pa me polni z neskončno energijo in mi daje voljo do reči katerim se nekatere že zdavnaj odpovedo.

zgodbica seks erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zvečer sem gostila mojega občasnega ljubimca Tima. Tudi on je precej mlajši od mene. Natanko 15 let in 12 dni. Ko me je zagledal pri vratih v pohujšljivi obleki, bi jo najraje strgal z mene. Njegova strast do mene je zame prava droga in z veseljem priznam, da sem odvisna od njegovega čudovitega tiča. Vedno ima povsem gladko pobritega, saj ve, da bo na ta način deležen najboljšega fafanja v življenju.

K meni ne hodi na večerje, ker se nama te reči zdijo povsem odveč. Raje ob svečah zvrneva kak kozarec dobrega vina, se prepustiva lepi glasbi, nato pa zapleševa najin strastni ples, ki se vedno znova konča v moji ogromni postelji.
Njegove roke so ves čas na mojih ritnicah, silijo pod obleko, ali pa se za trenutek preselijo k čvrstim joškom, za katere še vedno ne more verjeti, da so le plod narave. O tem verjetno ne razmišlja preveč, ko se polastim njegovega korenjaka, ga izzivalno vzamem v usta in ga ožemam s svojimi našobljenimi ustnicami.

Oči imam ves čas na njegovih, ga z rokami gladim po izklesanem trebuhu in z dolgimi nohti poskrbim kurjo polt. Slačenje je zame prav poseben šport in, če pri tem ženska ne priredi predstave za ljubimčeve oči, mu na zapeljiv način pokaže svojega seksi perila in ga na ta način vzburi do skrajnosti, potem je vse skupaj zaman in brez cilja.

Timu se meša, ko opazuje moj paritveni ples, se med tem drži za korenjaka in me vabi k sebi. Počasi si odpnem nedrček, za nekaj sekund z dlanmi prekrijem prsi, nato mu jih pokažem in se lotim še spodnjic. S hrbtom obrnjena proti njemu jih slečem tako, da se z rokama sklonim do tal in ga premamim s svojo lepo ritko in sočno breskvico, ki komaj čaka njegovega korenjaka.

Sede na rob postelje, z rokama objame ritnici in konkretno poljubi mojo češpljico, nato pa vendarle prodre naprej s svojim lepotcem in me ob vzklikih omame in glasnega ploskanja ob ritnici, vodi nasproti k novemu, prekrasnemu orgazmu. Povem vam, to so zlata, čudovita in pohotna leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.