Magazin
341 ogledov

Vedno ima čas za korenjaka, 1. del

null Žurnal24 main
Tatjana je moje dekle še iz časa študija in velikokrat se spomnim, kako me je prevzela njena prav posebna lastnost. Vedno je pri vsem uporabila izraz brez tega ali brez onega.

V piceriji je vedno naročila pico brez ničesar, v lokalu kavo brez, jedla je solato brez olja in ko me je nekoč vprašala, ali me kaj moti, da ima te posebne navade, sem odgovoril, da imam tudi sam podobno hibo. Sicer samo v enem primeru … Rad sem jo imel zgoraj in spodaj brez.

To je še kako dobro vedela in v spalnico prihajala vedno brez vsega. Navadila sva se na goloto in se kmalu pričela gola sprehajati po stanovanju tudi izven delovnega časa v spalnici. Ljubila sva se kadar se nama je pač zahotelo, ne glede na to v katerem prostoru naju je prijelo. Še posebej rada sva to počela v kuhinji na pultu ali pa kar na mizi, ki je nekajkrat pošteno trpela. Najbolj nor seks sva imela pri vhodnih vratih, ko je pred njimi čakal najin kolega s faksa in pritiskal na zvonec.

Tatjana si je celo drznila gledati skozi kukalo, medtem, ko sem jo jaz pritiskal od zadaj. Trudila sva se biti čim bolj tiha, a ne verjamem, da Tomaž ni slišal ničesar. Tudi njegov začuden obraz je dal vedeti, da nekaj sumi. Vseeno sva nadaljevala in v trenutku, ko je Tatjana povedala, da je odšel, sem napadel z vso močjo. Nisva več varčevala z glasom, najin razvrat pa so zagotovo slišali tudi sosedje. To so bili časi, ko nama je bilo za to vseeno in so bile za naju pomembne le najine želje in potrebe, katere sva enostavno morala potešiti.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nekoč sva se ljubila celo v vetrolovu našega bloka. Bilo je okoli polnoči, ko sva se vračala iz mesta in je Tatjana po torbici iskala ključe od vhoda. Stal sem za njo, nekoliko okajen in opazoval njene lepe noge, ter tuhtal, kako bi bilo, ko bi ji kar tam dvignil mini krilo in jo zgrabil od zadaj. Kaj bo storila? Bo za, ali pa bi raje čakala do stanovanja? Radovednost me je premagala in moji prsti so smuknili pod njeno krilo. Od presenečenja je torbico izpustila na tla in kratko vzkliknila. A izmikala se ni. Celo pohotno mi je nastavila zadnjico in šepnila, da je spodaj brez. To sem sicer že vedel, a slišati iz njenih ust, da spodnjic nima na sebi in me pod krilcem čaka le njena vroča, prepohotna mucka … Neprecenljivo.

Upal sem, da ob tej pozni uri ne bo še kdo prišel domov, a možnosti za zaustavitev najinega početja ni bilo več. Njene roke so se iztegnile daleč nazaj in se lotile zadrge na mojih hlačah. Spretno je iz njih izbezala ponosno stoječega korenjaka, ki je bil že nekaj časa pripravljen na izstrelitev. Z rokama se je nato naslonila na stekleno steno pred seboj in nežno javknila, ko sem s svojim korenjakom vstopil v njeno vlažno pohoto in jo napolnil do zadnjega milimetra.

Z zadnjico je sunila nazaj proti meni in ob tem iz ust izpustila tisti blazno pohoten, sikajoč zvok, ki me je le še dodatno podžgal, da sem se vse močneje v kratkih intervalih zabijal proti njej. Bilo je kratko, a sladko, kot radi rečemo. Zato pa je bilo precej daljše nekoliko kasneje v najinem stanovanju, ki bi, če bi znalo pripovedovati, le stežka opisalo, kaj vse je videlo v le nekaj mesecih. Njena omarica je bila polna spolnih pripomočkov, katere sva včasih uporabljala skupaj, večkrat pa se jih je lotila tudi, kadar je bila preveč osamljena in je čakala name. Vedno pa je po vsem tem našla še dovolj energije in potrebe po pravem korenjaku, ki ji je bil pri meni vedno na voljo. Vedno in ob vsakem času.

Nadaljevanje zgodbice si preberite jutri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.